Oameni de neinvitat la nunta ta

A realiza o lista de invitati la nunta atat pentru o nunta mai mica, cat si pentru o nunta mai mare poate fi destul de riscant. Vei dori sa iti inviti toate persoanele dragi si pe cei mai apropiati dintre oameni si de asemenea iti vei dori sa nu fie nimeni acolo care sa iti strice marea zi.

Exista cativa invitati la o nunta care iti pot strica petrecerea si buna dispozitie. De aceea, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa iti inviti colegul de munca, prietenul sau unchiul. Mai taie de pe lista ta de invitati a lunta prin eliminarea a catorva tipuri de oameni care pot ruina de fapt totul.

Fata care vrea sa fie mereu in centrul atentiei

In ziua nuntii tale, vei dori ca toti ochii sa fie atintiti doar asupra ta. Insa poate exista o tipa mai enervanta care sa vrea ca toata lumea sa se uite la ea si sa fie mereu in centrul atentiei. Se va imbraca in cel mai provocator outfit si va plati o gramada de bani pe machiajul si coafura ei. Va purta tocuri de 15 cm si se va da cu tot parfumul pe care il are.

Este greu sa iti dai seama cine poate fi acea fata: prietena ta, sora ta sau o colega de la munca. Asadar, daca va aparea totusi la nunta ta, incearca sa o ignori. Aminteste-ti, este ziua ta mare astfel incat invitatii iti vor da tie atentie si nu ei.

Ex-ul tau

Poate ca esti inca intr-o relatie amicala cu fostul tau iubit sau prieten, insa nu ar trebui sa il inviti deloc la nunta. Daca il vei invita, poate ca iti va strica in mod neintentionat nunta. Nu te juca cu focul si elimina-ti ex-ul de pe lista de invitati la nunta. Nu te ingrijora, el va intelege motivul pentru care nu la-i invitat deloc.