In timpul sarbatorilor de iarna

De sarbatori toata lumea se aduna impreuna, familia, prietenii, rudele de departe si cunostintele recent facute. Cu totii se bucura de niste momente placute si linistite alaturi de cei dragi, undeva intr-un loc calduros si plin de magia sarbatorilor.

Cum ai putea insa transforma dintr-o zi banala de iarna intr-o zi mult mai speciala si mai frumoasa alaturi de cei dragi, decat prin construirea unui om de zapada in curte sau in gradina sau de ce nu, in fata blocului ori poate chiar intr-un parc?

Cu toate ca aceasta activitate este una destul de veche, se practica inca din timpul cand eram noi copii mici si mult mai inainte de asta, sunt sigur ca toti suntem de acord ca a construi un om de zapada alaturi de prieteni si rude este o activitate care nu se invecheste niciodata si este foarte placuta si amuzanta.

Cere-le copiilor tai sa faca cativa bulgari mari de zapada si apoi spune-le sa ii puna cap la cap si sa creeze diferite figurine si mosi din zapada. Dar, mai bine de atat, alatura-te lor pentru a va simti cu totii cat mai bine. Oricum, adultii nu ar trebui doar sa stea si sa se uite, ar trebui sa faca si ei cateva figurine de asemenea sau sa se joace impreuna cu cei mici, desigur.

Si, nu uitati sa va si bulgariti dupa ce ati terminat de facut oamenii de zapada. Si mai frumos de atat, puteti incepe o competitie cu cel care construieste cel mai frumos si cel mai rezistent om de zapada sa le dea pedepse celoralti sau sa primeasca ceva bun si cald. Acestea sunt cele mai frumoase si deosebite momente care cu siguranta ca va vor incanta si va vor bucura de timpul petrecut in familie.

Bucurati-va de iarna, de familie si de zapada cat mai mult, pentru ca fiecare moment isi are magia lui!