Camere wireless pentru casca

Camerele wireless pentru casca ofera un acces facil la o filmare din prima perspectiva. Astfel de echipamente sunt purtate de sportivi, combatanti militari, mineri, pompieri sau impatimiti de andrenalina. Aceste camere sunt rezistente la apa si poti filma cu ajutorul lor cele mai interesante experiente.

Casca a devenit mai mult decat un echipament de protectie; acum este un suport pentru gadgeturi si adaosuri precum lanterne si diverse tipuri de action camera ce scapa utilizatorul care doreste sa imortalizeze momentele de grija de a tine camera in mana sau a o proteja.

Camerele pentru casca beneficiaza de tehnologie wireless si pot fi usor montate, conform dimensiunilor lor, pe casca de protectie. Pozitionarea acestor camere este exact deasupra campului vizual uman, ceea ce este foarte util, nemaifiind necesara prezenta unui cameraman sau a unui dispozitiv ce trebuie tinut in mana pentru a filma. O astfel de camera se dovedeste a fi foarte utila pentru sportivi si pasionatii de andrenalina si sporturi extreme care vor sa isi inregistreze experientele si in acelasi timp sa se bucure de ele la maxim.

Cele mai recente modele de camere de actiune aparute pe piata prezinta caracteristici ce faciliteaza mult utilizarea precum: touchscreen, meniuri incorporate, rezistenta la socuri si umiditate, diversi suporti si modalitati de fixare, conectivitate wi-fi si multe altele.

Camerele de actiune sunt concepute si pentru filmari in conditii de luminozitate scazuta, oferind aceeasi experienta de filmare ca si o camera clasica ce trebuie tinuta in mana. Camerele montate pe casca de protectie au autonomie proprie, neavand nevoie de o sursa de alimentare; functioneaza pe baza de baterii cu o durata de viata indelungata.

Aceste camere de actiune permit iubitorilor de sporturi, de salbaticie si de natura sa captureze esentialul sportului sau peisajelor pe care le admira. De asemenea astfel de camere de actiune mai pot fi utilizate in diverse calatorii cu masina – motocicleta sau bicicleta, inregistrarile video putand servi si drept proba in instanta in cazul de accidente.

Filmeaza bine pana la o distanta de aproximativ 30 metri si pot fi usor detasate si demontate prin sistemul lor de prindere simplu. Pot fi montate nu numai pe casca de protectie, ci aproape pe orice suprafata, pentru orice situatie: pe cupola sau lateralele masinii cand se face un off-road, pe cadrul bicicletei cand se merge intr-o incursiune montana si chiar si pe un caiac ce strabate un rau involburat. Toate experientele pline de andrenalina pot fi imortalizate cu ajutorul lor, fiind o solutie de calitate, durabila si avand o rezistenta si adaptabilitate pentru diverse conditii de filmare.