Beneficiile artelor martiale pentru femei

In curand vei invata ca pentru a te mentine intr-o forma cat mai buna si pentru a te simti cat mai bine, vei avea nevoie sa bei foarte multa apa zilnic si sa mananci cat mai sanatos cu putinta. Odata ce totul se va acumula, aproape garantat te vei simti mult mai bine, vei fi mai subtire, vei castiga masa musculara si vei avea chiar si o piele mai sanatoasa si fina (inafara vanatailor de care vei “beneficia”).

Vei putea arata ca acele fete din calendarele sexy cu muschi sau poate ca nu, odata parcursi acesti pasi, acest obicei al tau de a da pumni si picioare cu precizie vor functiona pentru tine mult mai bine decat orice produs pentru intinererire.

Vei fi mult mai capabila sa te aperi de cei care iti vor raul. De ce ar trebui ca fetel si femeile sa invete artele martiale? Pentru ca le permite sa ajunga dintr-o situatie urata in care sunt atacate, din postura de victima in postura in care sunt atacatori sau intr-o postura de aparare si de intimidare a oponentului, mai ales daca este barbat. Poti ajunge din postura de victima in care cel care iti vrea raul incearca sa te raneasca, sa il sufoci tu si sa ii si rupi bratul in acelasi timp.

Lasa-ma sa claridic un lucru: daca cineva incearca sa te atace sau sa te jefuiasca, fugi. Indiferent de cat de dura esti, o arma nu va da aproape niciodata gres. Insa daca te vei regasi intr-o situatie in care nu gasesti alta scapare, vei avea sanse mai mari daca vei sti cum sa te descurci cu pericolul si cu atacatorii si sa te protejezi de rau.

La doi ani dupa ce am inceput sa invat arte martiale, am sfarsit in a-mi utiliza manevreme de jiu jitsu pentru a ma proteja atunci cand un tip ciudat nu a inteles cuvantul “nu” pe care i l-am repetat in numeroase randuri.