Zilele orasului Suceava

Zilele orasului se sarbatoresc anul acesta marti 24 iunie si miercuri 25 iunie. Daca odata se desfasurau in centrul orasului Suceava acum au loc in pacarea Iulius Mall.

Municipiul a alocat un buget de 50.000 de lei in parteneriat cu Iullius Mall pentru zilele Sucevei. Sucevenii se pot bucura de diferite spectacole dar si de balciul care este adus in parcare. Astfel copii cat si cei mari se pot bucura de putina aventura dandu-se in masinute, umbrele, scaune si ciocane.

De asemnea ei la tereasa se pot bucura de micii si berea rece impreuna cu familia. Principalul invitat este nimeni altul decat artistul Smiley.

Sucevenii se mai pot bucura si de muzica populara care ii va incanta pe tot parcursul zilei. Si cu siguranta mai tot sucevenii vor veni de la mic la mare. Din pacate vremea ne cam strica planurile, ploaia nu ne lasa sa ne bucuram de zilele orasului nostru asa cum trebuie.

Cu siguranta nu este nevoie sa fii neaparat prezent acolo., mai ales daca nu iti place aglomeratia. pentru ca va fi imbulzeala nu gluma. Toata lumea va iesi din casa, ca doar vorba aia vine Smiley. Si daca ai de gand sa faci cumparaturi la mall mai bine abandonezi misiunea.

Lasa-ti cumparaturile pentru alte zile sau daca nu alegeti alte locuri. Ce sa mai vorbim de parcare? Nici nu vei avea unde sa iti lasi masina. Aaa… si era sa uit de focul de artificii.

Sucevenii se pot bucura de un superb foc de artificii. Acum sa speram ca vremea se va imbunatati. Sincer daca ploua, nici nu iti vine sa iesi din casa.

De asemenea ei mai pot vizita si mall-ul unde se pot bucura in voie de cumparaturi. Asa ca daca nu aveti planuri zilele astea puteti merge putin pe la mall pentru a va relaxa cu cei dragi.