Vindeca-te de gelozie!

Indiferent cum am privi problema gelozia este un factor negativ care aduce doar stres. Si cu siguranta ajunge sa deranjeze pe multe persoane din viata ta. Si chiar daca pare greu de crezut femeile nu sunt geloase doar pe partenerul de cuplu, ci si pe colgul de munca, prietenenul cel mai bun, uneori si pe parinti.

Ea se poate naste din dorinta de a avea anumite lucruri numai pentru tine, logic ca nu doresti sa le imparti cu nimeni. Dar uneori ea poate ajunge in extreme si nu este deloc placut.

Te poti vindeca de gelozie? Si daca da cum? In primul rand este indicat intai sa recunoasti ca ai o problema. In orice situatie daca recunosti ca ai o problema rezolvarea vine mai usor.

Gelozia nu te lasa sa iti atingi anumite scopuri. Gelozia din tine poate fi dusa la extreme in mai multe situatii. In primul rand iti petreci majoritatea timpului ravnind la lucrurile altora. In al doilea rand ai obiceiul de a te compara mereu cu cei din jurul tau crezand ca ei sunt mereu mai buni ca tine.

De asemenea si faptul ca compari relatia ta cu a altor persoane este un semn. Sa nu mai zicem de faptul ca esti convinsa ca orice femei care vorbeste cu iubitul tau sau macar incearca vrea sa ti-l fure.

Si daca mai si iti verifici partenerul la orice pas atunci clar e grav. Ca este vorbe de telefon, e-mail, facebook tu trebuie sa controlezi tot.

Trebuie sa descoperi ce te-a adus in aceasta situatie. Daca simti invide legat de alte persoane inseamna ca ai anumite neajunsuri in viata ta.  Si daca esti geloasa pe alte relatii inseamna ca ai nevoie de imbunatatiri in relatia ta.

Daca gelozia se naste din cauza aspectului fizic inceraca sa iti schimbi putin stilul. Este bine sa iti imbunatatesti relatiile cu persoanele care te fac fericita. In acest fel gelozia poate disparea.