Vedete cuplate

Chiar daca nu mai este vara si nu mai este atat de cald ca in anotimpul favorit al multor oameni, vremea calda si insorita ne topeste inimile tuturor, dar mai ales pe cele ale vedetelor de la Hollywood, care au inceput sa infiripe relatii dintre cele mai speciale si frumoase intre ele inca din vara.

Urmatoarele cupluri probabil ca sunt putin mai atipice pentru lumea mondenilor, insa daca ei se iubesc si totul merge ca pe roate in relatiile lor, noi nu avem nimic impotriva si nici nu are cum sa ne afecteze.

Cameron Diaz si Benji Madden

Chiar daca cele doua staruri sunt foarte diferite in cele mai multe privinte, tot au reusit sa intregeasca o poveste frumoasa de iubire, timp in care Diaz chiar a precizat ca vrea un copil cat mai repede, pana la sfarsitul anului 2014.

Rockerul si frumoasa blonda, fost manechin, se pare ca tin sincer unul la celalalt si poate ca nu este doar o idila de o vara ceea ce se petrece intre ei.

Antonio Banderas si Sharon Stone

Ca ciocolata alba si ciocolata neagra contopite la un loc am putea spune ca este acest cuplu fierbinte si foarte neasteptat. Dupa divortul de Melanie Griffith, Banderas se pare ca a trecut la o alta blonda faimoasa si buna, nimeni alta decat vulpita din celebrul Basic Instinct.

Jennifer Lawrence si Nicholas Hoult

Despre acest cuplu tanar si frumos format din doua staturi actori ce s-au cunoscut la filmarile unei productii in care ambii au interpretat roluri mari, nu putem spune decat de bine si le uram fericire si multi ani impreuna.

Khloe Kardashian si French Montana

In urma divortului de Lamar, Khloe a decis ca ii este mai bine alaturi de cantaretul French Montana, cu care se pare ca are o relatie frumoasa si stabila. Dupa cate vedem, se pare ca majoritatea surorilor Kardashian au o pasiune pentru rapperi.