Trucuri de seara pentru o dimineata organizata

Cu siguranta dimineata este cel mai greu moment al zilei. Te trezesti  parca mai obosita decat te-ai culcat  si trebuie sa te organizezi intr-un timp foarte scurt pentru a pleca la scoala sau la servici. Si bineinteles nu ne iese asa cum dorim. Fie nu gasim o gramada de lucruri, fie stam prea mult in baie si tot asa.

Si ajungem sa intarziem acolo unde trebuie sa ajungem. Si dupa cum bine stim punctualitatea conteaza foarte mul in zilele noastre.

Exista cateva lucruri pe care le poti face seara pentru ca dimineata sa fii mai organizata. Cel mai important este sa iti speli parul si sa faci dus. Sigur dimineata nu prea ai chef de asa ceva. Asa ca seara este cel mai bun moment sa faci acest lucru.

Hainele este indicat sa ti le pregatesti seara. Femeilor le ia mult timp sa isi aleaga hainele pe care sa le poarte in respectiva zi, asa ca este mai bine sa le aleaga seara cand au mai mult timp la dispozitie.

Si accesoriile este recomandat sa ti le pregatesti tot seara. Cu siguranta nu vrei sa cauti buimaca de cap dimineata ceasul asortat pentru tinuta ta sau cerceii potriviti. Si seara iti poti pregati pachetelul mai ales daca nu ai chef sa pregatesti mancare dimineata.

Daca obinuiesti sa iti aranjezi mereu parul atunci este recomandat sa faci acest lucru seara. Iti poti indrepta parul si seara sau peria, si dimineata iti va fi mult mai usor sa te aranjezi.

Si tenul il poti ingriji seara pentru ca dimineata sa arate cat mai bine. Demachiaza-te de fiecare data seara si date cu o crema hidratanta. Un alt lucru foarte important este sa pui la vedere toate lucrurile care ai nevoie in ziua respectiva. Ca e poseta, mapa, umbrela este indicat ca totul sa fie la vedere pentru a nu te trezi mai tarziu ca ai uitat ceva acasa.