Trenduri de bijuterii pentru aceasta iarna

Daca iubesti bijuteriile, vei vrea sa iei in considerare cateva trenduri amuzante de bijuterii care vor fi foarte la moda in acest an. Urmatoarele stiluri de bijuterii au fost vazute pe podiumuri si probabil ca le veti mai vedea si la femei in tinutele de strada in lunle ce vor urma. Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceste trenduri de bijuterii de iarna este ca sunt foarte economice si ca le poti purta in orice timp al anului.

Cercei rotunzi si supradimensionati

Cerceii supradimensionati sunt la moda si ies din moda foarte usor, insa se pare ca nu ies niciodata din uz pentru prea mult timp. In aceasta iarna, cerceii rotunzi mari sunt din nou in trend. In cele mai multe dintre cazuri, noile stiluri de cercei pot parea a fi inspirati din modelele tribale.

Poti purta niste modele de cercei supradimensionati la o tiuta casual sau a o aparitie mai eleganta din cadrul unei serate distinse. Binenteles, modelele vor fi diferite. De vreme ce sunt atat de versatili, asteapta-te sa ii porti foarte des si sa ii vezi la fel de des la femeile de pretutindeni.

Flori de cristal

Va fi plin de flori de cristale in aceasta iarna si te asigur ca vei vedea peste tot o multime de plante si de flori din cristal transformate in brose, ace de par, si chiar si bratari, dar mai ales cercei.

De fapt, unele modele de pe odium au fost vazute purtand flori mari si frumoase din cristal pe post de coliere statement atunci cand au defilat pe podiumuri. Daca planuiesti si tu sa porti un orament atat de mare pentru gat, asigura-te ca te vei imbraca in ceva formal pentru a complimenta bijuteriile deja prea opulente.

Mansete ornamentate

Multe femei detin butoni pentru mansete pentru camasile lor, insa in aceasta iarna ar trebui sa te astepti sa vezi acesti butoni si aceste mansete ornate cu diferite decoratiuni. In loc de butonii obisnuiti sau de mansetele suflecate, vei vedea mansete ornamentate din plin cu butoni colorati si pretiosi, exact ca barbatii care se respecta.