Studiu: de ce este bine sa dormi la hotel

Surprinzator pentru unii, sa dormi la hotel este benefic. Asa ca in acele momente in care munca te tine la distanta de casa camera de hotel ar putea fi de altfel cu mult mai odihnitoare. Exista insa un set de reguli.

Studiile arata ca in acele cazuri in care patul de dormit are lenjerie alba, ideal chiar si camera in sine de o astfel de imagine, somnul este mai profund si mai odihnitor. Asta pentru ca albul influenteaza creierul, ii induce starea de liniste, calm si odihna. Te vei trezi cu mult mai odihnit asadar.

Acele hoteluri care au lenjerii de pat albe castiga un punct. Pana la urma nu degeaba corelam albul cu ideea de imaculat, de curatenie profunda. Ce-i drept nu este atat de usor  sa intretii astfel de lenjerii insa se merita. Gandeste-te si strategic: daca in camera de hotel in care stai se opteaza pentru lenjerie de pat alba serviciile sunt de inalta clasa. Asta pentru ca astfel de lenjerii au nevoie de o spalare foarte buna si cum albul scoate orice pata la iveala nu se permite asa ceva. Standardul de calitate este cu mult mai accentuat in astfel de cazuri.

Pe langa acest lucru insa conteaza si calitatea in sine. Aici stii ca un hotel care se respecta nu are cum sa isi permita sa foloseasca lenjerii care nu se potrivesc ca marime, sifonate sau decolorate. In orice caz, exista se pare si un punct de reper din acest punct de vedere.

Asa cum vei gasi si pe www.lenjerii-hotel.ro lenjeria de hotel trebuie sa fie din bumbac, ceea ce asigura un grad inalt de confort pentru cel care o foloseste. Stiai ca este tipul de lenjerie cel mai apreciat? Asta pentru ca mentine temperatura optima astfel ca si pe timp de vara este ideala pentru ca nu iti da acea sezatie de caldura excesiva, de sufocare si implicit nu provoaca corpul la transpiratie excesiva.

Chiar daca domeniul se adreseaza in principal celor care doresc sa isi doteze camerele de hotel, din aria aceasta de activitate, totusi se pot alege si pentru uz casnic. Cu alte cuvinte poti oricand sa urmezi principiile de calitate chiar si la tine acasa.

De ce lenjerii-hotel.ro. Concretul iti dovedeste de ce. De cate ori ai patit sa te increzi in ceea ce inseamna o lenjerie de pat chipurile de calitate insa mai mult partea estetica a fost cea pentru care a meritat sa o cumperi? Mai ales in timp, dupa spalari si calcari lenjeria care este de calitate isi dovedeste apartenenta la aceasta categorie si dupa ciclurile de igiena. Nu este delicata incat sa se rupa usor, nu se rareste, nu se pateaza, nu isi pierde albul imaculat sau dupa caz culoarea. Nu se va strica, spus pe scurt, dupa primele folosiri.

Asa cum si studiile arata, nu numai lenjeria alba este cea mai indicata pentru un somn linistit. Lenjeria de calitate, din materiale bune este de referinta pentru ritualul somnului.