Statiuni de sky pentru vara

Deschis 365 de zile pe an, statiunea de sky uriasa Hintertux din Austria ofera cate ceva pentru skiorii de orice nivel de experienta. Betterpark ofera o gama variata de sarituri si de suprafete in forma de U pentru snowboarderi, iar terenul provocator al ghetarilor va testa nervii celor mai aventurosi si experimentati skiori din lume.

In lunile de vara, Hintertux este deschis pe o raza de 14 kilometri care poate fi accesata de 9 lifturi asadar nu va trebui sa-ti faci griji referitor la timpul de asteptare sau de cozi.

Daca vrei sa ai parte de 2 destinatii de vacanta la pret de 1 singura in cadrul unei statiuni spectaculoase de sky, incearca sa ajungi la punctul de atractie de la granita Elvetiei cu Italia, si anume Zermatt.

Skiorii pot poposi la Cervinia pentru un pranz traditional italian inainte de a skia mai departe catre cabana lor si de a se relaxa la un pahar de vin in timp ce se bucura de priveslistile incredibile ale Matterhorn.

Ghetarul legendar Horstman ofera un teren provocator si plin de obstacole la care se poate ajunge printr-o calatorie cu masina de 45 de minute cu T-Bar, toate acestea in Whistler Blackcomb, in British Columbia.

Skiorii profesionisti vor experimenta entuziamul si aventura vietii lor in timp ce vor aluneca in josul acestui ghetar impresionant, si se vor putea bucura si de alte aventuri printre care si golful, calaria, cataratul pe stanci si chiar tururi de vizitat ursi.

Tignes gazduieste un concurs anual de bikini iar skiorii isi pot imbunatati bronzul in timp ce aluneca in josul North Face. Zapada de pe ghetarii de aici ofera o gramada de optiuni si pentru freestyleri, cum ar fi formatiuni in forma de U, poteci, rampe si alte feluri de partii.

Cea mai mare statiune de sky din Argentina, Las Lenas, ofera cam 40 de kilometri de piste care sunt foarte bine echipate atat pentru incepatori, cat si pentru skiorii de nivel mijlociu.