Stailer te introduce în epoca de aur a styling-ului

Probabil că și tu te-ai săturat să cauți ore în șir recenzii și descrieri ale saloanelor de cosmetică din orașul tău, mai ales atunci când ai de onorat o invitație la un eveniment sau chiar și atunci când, pur și simplu, dorești să obții un look special, care să te diferențieze din mulțime.

Știm cu toții că motoarele de căutare clasice îți oferă rezultate nu întotdeauna relevante pentru tine, mai ales dacă nu știi să introduci cuvintele cheie potrivite. În plus, este cunoscut faptul că primele poziții pe motoarele de căutare sunt întotdeauna materialele și site-urile care investesc masiv în publicitate pe net. Acest lucru nu se întâmplă însă cu Stailer. Dacă dorești să accesezi saloane din Iași, atunci Stailer este locul potrivit pentru tine. Să vedem însă cum funcționează această platformă și care sunt sfaturile pe care ar trebui să le urmezi în alegerea salonului de styling care ți se potrivește.

Înainte de toate, trebuie să ai clare în minte câteva repere, astfel încât Stailer să îți afișeze doar opțiunile relevante pentru tine. Acesta este și motivul pentru care platforma este concepută extrem de simplu, cu doar câteva câmpuri pe care trebuie să le completezi, în care va trebui să specifici orașul, tipul de serviciu și genul solicitantului, bărbat sau femeie. Bineînțeles că mai poți introduce și alte filtre, însă, pentru început vei vedea că platforma chiar funcționează.

Odată ce ai apăsat butonul de căutare, Stailer îți va afișa unele dintre cele mai noi saloane din Iasi, care vor răspunde perfect preferințelor tale. O noutate pentru majoritatea site-urilor clasice ale saloanelor de cosmetică de la noi este că aici îți vor fi afișate inclusiv prețurile la serviciile dorite de tine. Prin urmare, dacă dorești să afli care este salonul avantajos pentru tine, este de ajuns să compari rezultatele afișate de Stailer din lista de saloane din Iași.

Extrem de util pentru tine este că Stailer îți afișează inclusiv locația salonului

Prin urmare, dacă dorești un salon care să fie aproape de locuința sau locul tău de muncă, o scurtă analiză a saloanelor afișate îți poate oferi una dintre cele mai avantajoase opțiune pentru tine.

Dincolo de preț și locație, mai ai și alte filtre pe care le poți aplica, pentru o analiză și mai amănunțită a ofertelor. Astfel, pe Stailer poți bifa inclusiv intervalul orar în care dorești să vezi locurile libere, precum și stiliștii disponibili din aria ta de acoperire.

Printre saloanele care ne-au atras atenția de pe această platformă se numără și Salon Golden Times Iasi. După cum îi spune și numele, salonul îți oferă un ambient cât se poate de clasic, cu mobilier sculptat în lemn și scaune din piele care te duc cu gândul la saloanele de bărbierit și cosmetică de la începutul secolului trecut. Aici, doamnele pot beneficia de servicii de tuns, vopsit, coafat sau tratamente pentru păr, în vreme ce bărbații se vor simți la fel de răsfățați, prin servicii de top atât la capitolul frizerie, cât și la tunsul și aranjatul bărbii. Iar dovada cea mai bună a serviciilor oferite o reprezintă recenziile clienților.

Contact: support@stailer.ro