Stailer – platforma pentru programari online in continua dezvoltare

programare la salon cu stailer in brasov

Stailer este acea platforma care a facut ravagii in randul iubitorilor de beauty. De cand s-a lansat a adunat un numar mare de utilizatori si acest numar este intr-o continua crestere. Oricine are nevoie sa mearga la salon atunci cand isi doreste pentru a beneficia de servicii din sfera hair and beauty. Este un mod prin care oamenii se relaxeaza si isi cresc stima de sine. Poate nimic nu se compara cu acea stare de bine de la iesirea din salon cand esti aranjat, fresh si cu un look ce ii lasa pe cei din jur cu gura cascata, in sens admirativ.

Platforma a aparut din dorinta reprezentantilor de a facilita tot acest proces, greoi pana acum, de a te programa la salon. Acestia au creat aceasta punte care le permite clientilor sa fie mai aproape de stilisti, sa descopere noi saloane si noi servicii de care pot beneficia, intr-un timp foarte scurt. Acum, intr-o continua dezvoltare si cu noi vesti bune in fiecare zi, Stailer bucura utilizatorii cu si mai multe vesti bune.

Stailer se extinde!

Pentru ca au fost promise extinderi, acestia s-au tinut de cuvant si acum, alaturi de cele 5 orase in care activeaza deja s-au alaturat si alte orase precum Brasov, Sibiu, Constanta si nu se opresc aici. Incet, incet harta va fi completa si nu va mai lipsi niciun oras de pe lista.

Acum poti vedea lista de saloane din Brasov, alaturi de toti stilistii inscrisi, la care te poti programa oricand. Daca Brasovul era pe lista ta in acest concediu, nu ezita sa faci o vizita si la coafor. Imagineaza-ti doar cum vei uimi pe retelele de socializare cu un look brand new si un chip ce radiaza de fericire, intr-o locatie incredibila, in centrul Brasovului. Este ceva de neratat.

Probabil ca stii pana acum cat de simplu poti utiliza Stailer, ca este nevoie doar sa accesezi platforma si sa selectezi informatiile care te intereseaza si cateva  minute mai tarziu ai deja programarea stabilita. Poate un aspect pe care nu il stii este cea de-a doua surpriza cu care Stailer ne-a surprins. Afla in continuare care este aceasta!

Platforma Stailer acum si sub forma de… aplicatie!

Da, ai citit bine. Stailer este acum si aplicatie de care o poti instala foarte usor. Nici aici nu trebuie sa platesti, costurile pentru utilizare sunt zero. Singura diferenta este ca va trebui sa iti faci cont la inceput pe aplicatie pentru a o putea folosi. Dar daca optezi pentru varianta de conectare cu Facebook nici nu mai este nevoie sa introduci informatiile.

Si aici poti gasi o frizerie barbati in Brasov, un salon de make-up, o manichiurista care are programul liber sau alte servicii, in acelasi mod, la fel de simplu. Avantajul este ca aplicatia este mai accesibila si la indemana. Poti si de aici sa anulezi oricand, poti sa iti gestionezi programarile exact asa cum iti doresti si cate si mai cate.

Nu ezita si programeaza-te si tu la salon, chiar astazi! Orice alegi, platforma sau aplicatie, avantajele sunt tot ale tale si beneficiezi acum de posibilitatea de a te programa foarte rapid la saloanele de beauty. Ar fi pacat sa ratezi o astfel de oportunitate, deci acceseaza Stailer si cauta un stilist!

Contact:

support@stailer.ro