Stailer este prezent in Bacau si alte 12 orase! Afla mai jos totul despre aceasta platforma

Tot ce ne inconjoara a pornit de la imaginatia persoanelor. Digitalizarea si-a lasat amprenta in mai toate domeniile, iar acum chiar sa te si programezi la un salon de hair & beauty este simplu, prin intermediul lui Stailer. Platforma avea initial saloane inscrise din 5 mari orase si anume Cluj, Iasi, Bucuresti, Timisoara si Oradea. Insa, datorita cererii publicului si eficientei de care da dovada, platforma a mai adaugat pe lista sa orasele Bacau, Brasov, Constanta, Sibiu, Craiova, Pitesti, Arad si Ploiesti. 

Platforma a fost creata pentru ca oamenii sa se programeze la saloane de hair & beauty oricand isi doresc, oriunde isi doresc. Un lucru inimaginabil in trecut. Mereu trebuia sa isi compromiti dorintele, sa mergi cand era un stilist disponibil, poate chiar si in zile diferite de cand iti doreai cu adevarat anumite transformari. Cererea de astfel de servicii este mare, fiindca oamenii nu au skill-urile profesionistilor si nici nu au timp. De asta era foarte greu sa gasesti un loc liber cand aveai o urgenta, asta pana sa apara Stailer. Afla mai jos cum te ajuta platforma.

Fara conditii de utilizare, faci programari nelimitate, gratuite

Stailer este despre eficienta si transparenta. Concret, trebuie sa accesezi pagina stailer.ro, sa selectezi filtrele de cautare precum orasul din care provii, genul feminin/masculin, serviciul dorit, data si ora. Platforma filtreaza printre toate saloanele inscrise din oras si ti le afiseaza pe cele ce se pliaza pe timpul tau. Nu mai faci niciun compromis. Alegi in functie de preturi, de cum arata salonul, de cum arata alte lucrari facute de stilisti, de recenziile altor utilizatori Stailer lasate salonului respectiv. Astfel esti sigur ca faci alegerea corecta. 

Ai o intreaga lista de servicii de hair & beauty din care poti alege. Obtii in cateva secunde lista cu saloane de manichiura si pedichiura din Bacau sau celelalte orase ori poate ai nevoie de o noua tunsoare, culoare, epilat sau altele. Orice ar fi, pe Stailer iti maximizezi sansele de a gasi un loc liber fix cand iti doresti tu.

Platforma sau aplicatie?

Poti chiar si instala aplicatia Stailer pe telefonul tau, disponibila in Google Play sau App Store. Astfel o ai mereu la indemana. Totusi, indiferent cum te decizi sa utilizezi Stailer, din browser sau din aplicatie, cu sau fara cont, programarile si anularile sunt mereu gratuite. Acesta este iarasi un avantaj al platformei, ca poti anula programarile fara sa suni sa dai explicatii cuiva. Mai multe detalii aici.

Daca te decizi sa iti creezi un cont ai chiar si mai multe avantaje. Scapi de a reintroducerea datele de fiecare data, ai posibilitatea de a seta remindere programarilor ca sa nu iti pierzi niciodata locul la salon, poti vizualiza ce saloane ai frecventat ca sa stii unde sa revii. Totul este mai usor de gestionat din calendarul virtual, asa ca alege sa te alaturi comunitatii Stailer. Daca pe ultima suta de metri ai realizat ca ai nevoie de o transformare a look-ului, poti sa te programezi chiar si in seara tarziu pentru a doua zi, daca asa iti doresti. Un vis cu adevarat devenit realitate.

Afla mai multe despre platforma de pe site sau scrie un email echipei la support@stailer.ro.