Slipi de plaja pentru orice tip de corp(pentru barbati)

Nu este niciun secret. Barbatii vin si ei ca si femeile in diferite marimi si forme. Fie ca sunt inalti sau mai scunzi, slabi sau mari, nu exista motiv pentru care sa nu vrea sa arate bine la plaja. Insa, cel mai bine este sa respecte cateva reguli legate de slipii pe care ii vor purta, in functie de forma corpului acestora.

Barbati inalti

Daca te incadrezi mai degraba in zona barbatilor inalti, incearca niste pantaloni scurti de inot care se opresc exact deasupra genunchiului. Asta ii va da corpului tau ceva echilibru si va impiedica  faptul ca picioarele tale ar parea prea lungi. Cu dungi, cu imprimeu sau cu alte modele si de diferite culori, pantalonii scurti de plaja pentru barbatii inalti nu trebuie sa fie si largi, trebuie sa vina exact pe linia piciorului.

Barbati scunzi

Daca inaltimea nu este punctul tau forte, ia pe tine o pereche de pantaloni scurti de plaja care sa vina pana la jumatatea soldului. Asta va da o iluzie optica care va face sa pari mai inalt prin alungirea picioarelor oarecum. Orice mai lung de atat va da impresia ca esti ca un copil care poarta pantalonii mari ai tatalui sau. Aceasta lungime a pantalonilor de inotat iti va da posibilitatea sa iti afisezi rezultatele de pe urma atator zile intense de antrenamente la picioare.

Barbati masivi

Intelegem, iarna lunga te-a facut sa renunti complet la antrenamentele de la sala. Insa asta nu inseamna ca nu poti avea parte, la fel ca si ceilalti barbati, de iubire din partea razelor soarelui. Opteaza pentru o culoare mai solida, mai puternica. Asta va ajuta la crearea iluziei ca trupul tau este mai subtire si vei ascunde si toate formele care nu vrei sa se zareasca prin costumul de baie masculin.

Daca totusi gambele tale arata grozav, atunci scoate-le la iveala si arata-ti picioarele. Amintedste-ti, vara este in floare. Ai timp suficient sa iti recapeti acel trup aratos numai bun de plaja si acele patratele de pe abdomen cu care vei trezi admiratii. Portocaliul, negrul, rosul aprins sau alta culoare cu un imprimeu in patratele abia vizibile vor arata grozav pe pantalonii tai de plaja.