Seri memorabile…

Tuturor tinerilor le place distractia si ar tine-o tot timpul numai cu petreceri. Care sunt serile memorabile pe care le poti petrece intr-o seara? Sigur, probabil ati observat, ca serile memorabile, serile in care ne distram cel mai mult sunt acele seri care incep cu “Nu vreau sa ies, n-am chef azi!”. Probabil ca vi s-a intamplat sa vi se faca o propunere, sa va invite prietenii la o petrecere si sa ai sentimentul acela ca nu ai chef sa iesi. Si uite asa, iti refuzi prietenii, si refuzi si marea distractie. Prietenii tai vor insista sa iesi si iti vor propune o escapada pe care o vei accepta pana la urma. Te vei distra asa cum nu te-ai mai distrat si nu vei mai vrea sa pleci acasa. Bineinteles, data viitoare, vei vrea tu sa iesi, iar prietenii tai te vor refuza si se va repeta acelasi lucru.

Ati observat ca serile in care iti planifici totul, nu ies niciodata asa cum ti-ai planificat? Daca iti faci foarte multe planuri, lucrurile nu vor fi atat de distractive. Vorba aceea: “Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”. Daca nu ai nici un chef si ti se pare ca iti doresti sa iti petreci seara in casa, si iti vine deodata o sclipire cum ca vrei sa iesi din casa, nu ezita! Atunci te vei distra mult mai tare decat atunci cand iti planifici cu o zi, o saptamana sau cu ceva vreme inainte.

Escapadele neasteptate se vor finaliza in mod minunat!

De exemplu, nu ti-ai facut un plan sa mergi la mare anul aceasta din diferite motive. Prietenii tai, se duc la mare si te invita si pe tine. Bineinteles, tu refuzi, pentru ca ti-ai zis deja ca nu o sa mergi. In final accepti invitatia, prietenii tai te suna si vezi ca se distreaza fara tine si te vei duce si tu. Vei pune toate lucrurile la punct, si vei pleca fara nici un regret. Vei petrece cea mai frumoasa vacanta din viata ta si vei dori sa se repete experienta.