SeoDecode.ro iti prezinta 3 motive pentru care factorii SEO sunt importanti

Prea putine mai sunt firmele din societatea actuala care nu sunt prezente si in mediul online, respectiv care nu au un site de prezentare sau un magazin online.

Astfel, afaceristii nu ar trebui sa fie surpinsi legat de competivitatea dezvoltata in mediul online de firmelor cu aceasi nisa de activitate. In fapt ceea ce ar trebui sa faca acestia este sa ia masuri cat mai curand pentru a intrece competitia sau macar pentru a se mentine in top. Aceasta este recomandarea oferita de SeoDecode.ro celor care au pretentia sa isi faca afacerea cunoscuta si sa isi creasca profiturile. Online-ul vinde – asta nu mai este o noutate.

Odata cu cresterea exponentiala a numarului de site-uri a crescut si interesul celor care au ce vinde, dar nu gasesc prea usor potentiali clienti. Pentru ca a inchiria un domeniu nu cere preturi exagerate, tot mai multi realizeaza site-uri web. Lasand insa la o parte toate acestea, se pare ca au site-urile o problema generala si anume dificultatea de a atrage vizitatori. In contextul actual este practic imposibil sa fii descoperit in motoarele de cautare daca nu faci SEO. Asta ar insemna insa ca strategiile sa fie stabilite si implementate de specialisti – asta e recomandarea unor persoane avizate ca echipa SeoDecode.ro.

Ceea ce vei dori probabil sa stii in ce masura renteaza SEO vizavi de pozitionarea in rezultatele afisate de Google. Bineinteles ca te intereseaza sa stii daca merita sa investesti intr-o astfel de campanie, daca te poate ajuta sa ajungi si sa te mentii in prima linie a vanzarilor. Iata care sunt motivele pentru care sunt importanti factorii SEO, respectiv pentru care ar trebui sa iti indrepti atentia catre o agentie de profil.

  1. Eficienta si costurile accesibile

Daca ar fi sa faci o comparatie intre serviciile de SEO si costurile diverselor forme de publicitate, vei sesiza imediat o diferenta notabila. Plusul pe care il aduce SEO este ca iti ofera mai multa siguranta prin faptul ca aduce imbunatatiri in rezultatele organice. Site-ul tau se va pastra in top pentru un timp indelungat si nu va cadea brusc intr-o zona obscura. Nu inseamna asta ca e gresit sa apelezi la Adwords, insa rezultatele sunt numai de moment in cazul acestora, iar costurile variaza.

2. Cuvinte cheie vizibile

Motoarele de cautare sunt cele care claseaza site-urile in paginile de rezultate, dupa utilitatea lor, respctiv dupa cautarile pe cuvinte cheie ale utilizatorilor. Cei mai multi realizeaza cautari la sigur, deci daca site-ul tau nu dispune de optimizare in aceasta privinta, in mod cert ca are de pierdut.

      3.  Site-ul mobile friendly sporeste sansele de profit
Noi tehnici in constructia si optimizarea de site-uri au fost favorizate de catre dezvoltarea sectorului de vanzari, de pe dispozitivele mobile. Din acest motiv, site-ul tau are nevoie de SEO. Este maniera in care il mentii conectat la trendurile ce apar la capitolul tehnologie. In acest mod atat tu, cat si utilizatorii beneficiati de mobilitate deplina.
Nu in cele din urma, prin serviciile SEO pe care ti le pun la dispozitie specialisti ca SeoDecode.ro asiguri un profil durabil si sanatos site-ului. Asta inseamna ca atunci cand Google isi schimba algoritmii, respectiv cand adopta diferiti indicatori de ierarhizare, site-ul tau este pregatit pentru asta. prin SEO ai in vedere actualizarea si dinamizarea permanenta a activitatii site-ului.