Semne ca nu esti in relatia potrivita

Cand esti la inceputul unei relatii tinzi sa crezi sau vrei sa crezi ca acela va fi partenerul tau pentru restul vietii. Ne implicam intr-o relatie atunci cand suntem convinsi ca vrem sa ne implicam in acea relatie si astfel  te vezi cu el pana la adanci batraneti. In momentele in care nu te simti fericita in relatia pe care o ai e semn ca te-ai implicat intr-o relatie nesanatoasa, pentru care nu trebuie sa faci sacrificii. Exista cazuri in care nu suntem multumiti de partenerii nostri si chiar si asa, vrem sa ducem relatia pana la extrem pentru a ne convinge ca nu este relatia pe care ne-am dorit-o.

Iata cateva semne ca relatia ta este una nepotrita :

 Simti nevoia sa te schimbi pentru partenerul tau si pentru fericirea lui

Cu totii avem tendinta sa ne schimbam si probabil o facem. Cand te implici intr-o relatie trebuie sa te schimbi pentru partenerul tau. Sa va gasiti punctele in comun, sa va cunoasteti si apoi sa mai renunti la unele obiceiuri pe care nu ti le mai doresti in viata ta. Problema apare in momentul in care tu renunti la personalitatea si principiile tale, in favoarea partenerului, pentru a-l face pe el fericit. Acest lucru nu trebuie sa se intample niciodata. Nu trebuie sa renunti la obiceiurile tale care te faceau pe tine fericit/a doar pentru a arata partenerului ca iti doresti relatia.

Critica si ironia sunt frecvente in relatia voastra

Ne tachinam si ne place in momentul in care flirtam cu o persoana. Insa in momentul in care apar in mod constant critici, ironii sau jigniri care va afecteaza imaginea in fata celuilalt, atunci este timpul sa va intrebati daca acest tip de relatie este ceea ce iti doresti.

Nu stii niciodata ce face si unde este partenerul tau

Daca partenerul nu iti va spune niciodata unde este sau ce face risti sa nu ai incredere in acea persoana. Nu vei putea trai langa o persoana in care nu ai si nu vei putea avea niciodata incredere.

Sexul lipseste

Sexul este foarte important intr-o relatie. Poate ca nu este chiar cel mai important factor al unei relatii insa este important in comunicarea

In cazul in care acesta lipseste cu desavarsire, e semn ca relatia ta nu este tocmai potrivita si ca ar trebui sa iei masuri in aceasta privinta.