Semne ca ai neaparata nevoie de o vacanta

Iti amintesti cu greu care a fost ultima data vacanta sau concediu in care te-ai relaxat aa cum ar fi trebuit si chiar te-ai simti bine. Cred ca a fost abia cand ai inceput sa te angajezi, acum in urma cu multi, multi ani.

Poate ca nu vrei sa-ti faci timp sau te-ai obisnuit atat de tare cu munca, incat ai uitat ca ai dreptul la concediu, insa unele semne te dau de gol ca ai neaparata nevoie de ceva timp liber.

Atunci cand te trezesti, esti mai mult dezamagit decat bucuros ca incepi o noua zi de munca. Pentru ca incepe o alta zi de lucru, si vei merge la serviciu, si se vor intampla lucruri de care trebuie sa te ocupi, si in cele din urma vei lucra asa incontinuu pana cand vei muri.

Macabra gandire, insa asta ar trebui sa-ti dovedeasca faptul ca ai nevoie de putina odihna aparte de munca.

Seful tau trebuie sa te forteze sa isi iei liber si sa iti folosesti zilele de concediu pentru ca ai uitat ca ai o viata separata de birou. Acele zile de libertate sunt atat de pretioase incat simti ca ar trebui sa le salvezi pentru cand vine Apocalipsa.

Si apoi iti vei putea pierde zilele libere daca ai uitat sa le iei la timp, pentru ca locul de munca nu-ti permite sa le recuperezi altadata sau sa iti fie platite. Si oamenii te vor putea auzi cum tipi chiar din spatiu de nervi.

Esti mult prea atent la ceea ce vei manca la pranz. Iti planuiesti mult prea mult pauza de masa. Pentru ca a iesi din birou pentru a manca este un lucru minunat.

A-ti parasi cladirea in care lucrezi pentru a lua masa este ca si cum ai face o expeditie luxoasa pana in Dubai. Briza din afara locului de munca iti aminteste de luxul si aerul proaspat si racoros din Dubai.