Rochii de mireasa pentru plinute

Ca si mireasa, nu ar trebui sa permiti prea mult nimanui ca sa iti influenteze ideile, gandurile si deciziile cu referire la rochia de mierasa pentru nunta ce va avea loc in viitorul apropiat. Chiar daca vei fi o mireasa plus size, cu cateva kilograme in plus pe ici pe colo, ai face bine sa nu te lasi prea mult in baza celor care cred ca stiu mai bine decat tine.

Tu ai purtat hainele pe care le-ai purtat toata viata si tot tu stii cel mai bine in ce te simti bine, ceea ce merge in conformitate cu propriul corp si ceea ce te face sa arati mai bine si poate mai supla.

Insa, daca ai nevoie de o rochie de mireasa mai mare doar pentru ca esti gravida in timpul in care se va tine nunta, tot asa va trebi sa te bazezi pe propriul gust si propriile dorinte, chiar daca nu este rau nici sa acorzi atentie la ceea ce spun altii care se pricep.

In industria rochiilor de mireasa, diferitele branduri tind sa se foloseasca de diferite marimi in ceea ce priveste modelele pe care le detin in magazine sau in depozit. Brandurile de haine accesibile prefera in mod normal aceleasi masuri ca si in crearea de haine obisnuite pentru purtarea lor zi de zi.

Brandurile mai scumpe, totusi, se folosesc de marimi mai mari pentru a crea rochii de mireasa pentru fiecare clienta, fie ea slaba, corpolenta sau insarcinata, mai inalta sau mai slaba, ori cu corp in forma de clepsidra.

A te decide pentru o rochie de unta doar dupa marime sau a compara mai multe rochii poate fi o alegere imposibila. Cel mai bine este sa mergi la fata locului in magazin si sa vezi ce anume ti se potriveste si ce iti sta bine, dupa marime si dupa model.