Provocari organizatorice in cazul incaltamintei

Acum, tu stii deja despre bazele organizarii incaltamintei in spatiul locuintei tale, si este vremea sa cauti si alte idei de organizare a incaltamintei care implica situatii si mai riscante sau mai pline de provocari.

Ce poti face cu incaltamintea speciala cum ar fi patinele si balerinii? Dar ce zici de incaltamintea de sezon sau de cizmele de munca care nu incap oriune si care sunt prea murdare pentru a fi aduse in casa? Sau incaltamintea foarte mica a copiilor?

Incaltamintea sport

Daca ai si copii, atunci detii cu siguranta prin casa si incaltaminte speciala. Poti avea balerini sau gramezi de papuci cu talpa intarita de dimensiuni mici cu sireturi sau fara si chiar papuci de hockey si multe alte tipuri de papuci pentru copii. Acestia sunt mult mai dificil de depozitat si de tinut cont de numarul lor. Uite cateva idei:

  • Papuci de dans. Acestia pot fi tinuri in geanta de sport a copilului tau alaturi de hainele si accesoriile destinate acestei activitati. Aceasta geanta poate fi agatata dupa o usa sau chiar pe usa camerei sau de la intrarea in casa sau in dulapul din camea copilului. Mentinerea papucilor de dans in geanta cu lucruri de dans iti poate asigura ca nu vei putea uita de ei vreodata.
  • Tenisi si bocanci. Adidasii si bocancii cu tinte sau cu metal pe talpa pot fi stocati in garaj pe un panou atasat cu tinte si carlige sau in alte locuri la vedere din garaj, unde tii de asemenea echipament sportiv.
  • Patinele pot fi stocate sau depozitate tot cu ajutorul unor carlige prinse de perete sau intr-un dulap in garaj.

Incaltamintea copiilor

Incaltamintea copiilor este mica si se poate pierde foarte usor. Incearca aceste metode testate si dovedite a fi eficiente pentrua  preveni pierderea acestora:

  • Amplaseaza un cos corespunzator sau o geanta mai mare la intrarea in casa sau deasupra bancii sau raftului cu papuci din laterala usii de la intrare. Incaltamintea copiilor poate fi stocata acolo fara nici o problema.
  • A sorta papucii este o activitate grozava pentru mintea tinerilor. Pune-ti copilul sa-si sorteze incaltamintea intr-un loc anume pe perechi si modele si apoi amplaseaza papucii pe rafturi.