Programează-te la salon în 3 pași simpli cu Stailer

 

Aspectul fizic este o parte importantă pentru fiecare persoană în viața de zi cu zi. Cu siguranță vrei să arăți impecabil în fiecare zi când părăsești incinta casei, cu atât mai mult când mergi la un eveniment important care va rămâne imprimat în fotografii mereu. Orice moment important necesită o pregătire care să se ridice la înălțimea așteptărilor, așadar ai nevoie cu siguranță de o programare la salon.

Știi prea bine probabil că este imposibil să găsești un loc liber la salon în ultimul moment și poate că uneori nici măcar nu mai încerci. Improvizațiile pe care le faci tu acasă în materie de make-up și coafură nu se compară cu ceea ce poate face un profesionist în domeniu. Dacă te afli în situația asta și parcă nimic nu iese bine și tu trebuie să obții numaidecât o programare, ar trebui să nu disperi și să accesezi platforma Stailer. Dacă nu ai auzit încă de Stailer, citește despre el în continuare și cu siguranță va fi dragoste la primul search.

Află și tu ce este Stailer

Stailer este o platformă inovativă care facilitează programarea la salon online. A apărut din dorința reprezentanților de a face mult mai ușor acest proces de a te programa la salon, fără să mai fii nevoit să accesezi zeci de pagini web până alegi unul care îți face cu ochiul. Cu ajutorul Stailer renunți și la zecile de apeluri la diferiți stiliști, în speranța că vei găsi pe cineva care are un loc liber atunci când poți și tu să ajungi.

De când s-a lansat, Stailer a atras atenția utilizatorilor și astăzi se bucură de o accesare constantă și comunitatea se dezvoltă din ce în ce mai mult. Dacă accesezi pagina www.stailer.ro vei putea să te programezi chiar azi la un salon din orașele Cluj, Timișoara, Iași, Oradea sau București. Este gratuit și disponibil pentru oricine, iar pentru a consulta o parere obiectiva vezi acest articol.

3 pași de urmat pentru o programare cu Stailer

Poți găsi un loc liber la salon chiar astăzi dacă accesezi platforma. Este foarte ușor de utilizat și în doar 3 pași simpli ai programarea stabilită exact atunci când poți merge sau atunci când ai nevoie, fără să depinzi de programul unui singur stilist. Pentru început selectezi din prima pagină toate informațiile relevante precum orașul, genul, serviciul de care vrei să beneficiezi, ora și data.

În funcție de acestea pagina generează doar lista cu disponibilități din care poți alege, acesta fiind și pasul 2 în tot acest proces simplificat de a te programa la salon. Aici poți alege în funcție de poza stilistului, lista de prețuri, poze de înainte și după a lucrărilor și salonul la care activează.

Ultimul pas este cel de a finaliza programarea. După ce adaugi numărul de telefon vei primi un mesaj de confirmare pentru ca programarea să fie aprobată. Tot ce mai ai de făcut în continuare este de a merge la salon atunci când ai ales și să te bucuri de serviciile selectate. Totul se poate realiza în doar câteva minute. Alege și tu Stailer pentru a economisi timp și energie.

Pentru mai multe informații accesează platforma sau trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.