Prime Studios – locul unde incepe indeplinirea dorintelor si viselor tale

Daca cu totii am avea situatia financiara dorita cate nu am face. Insa, din pacate, traim intr-o tara unde sistemul este corupt si deficitar, oamenii trebuind sa supravietuiasca de la luna la alta pe un salariu de nimic. Cu totii aspiram la mai mult in viata, avem teluri, dorinte ascunse in adancul inimii, sperand la ziua cand le vom putea indeplini pe toate. Este insa oare posibil acest lucru in Romania? Este! Daca iti schimbi cariera si te alaturi echipei Prime Studios.

De ce este Prime Studios oportunitatea vietii tale

Cui ii place sa munceasca pe branci pe un salariu ce zboara in mare parte pe facturi si intretinere personala? Am putea-o numi sclavie moderna, unde tu te distrugi fizic si psihic ca altii sa se imbogateasca. Ei bine, cu putin curaj si dezinvoltura poti scapa din acest ciclu vicios.

Oamenii de la varsta a 3-a in sus inca privesc cu judecata subiectul de videochat. Insa, acest job este imbratisat in multe dintre tarile dezvoltate. Si nu e de mirare, avand in vedere castigurile financiare enorme pe care le poti avea. Si cum banii si puterea controleaza tot, dar ofera si libertate, tot mai multe femei opteaza pentru o astfel de cariera.

Prime Studios se remarca printre studiourile de videochat din Bucuresti, fiind printre cele mai luxuriante, unde modelele sunt mai mult decat fericite. Iata de ce ai parte daca te angajezi aici:

  • – salariu fix de 3000 lei, contract de munca complet legal, cu toate beneficiile unui salariat;
  • – 75% comision in primele 2 luni lucrate si posibilitatea de a castiga comision atat timp cat te implici in mai multe ore petrecute online;
  • – 500$ bonus de angajare si 200$ bonus daca aduci si o prietena, ambele dupa o luna de lucru;
  • – posibilitatea de a castiga un city-break daca ai cele mai multe ore petrecute online lunar;
  • – posibilitatea de a castiga anual o operatie estetica la alegere;
  • – cursuri gratuite de limba engleza pentru a te putea angaja si traininguri de specialitate indiferent de experienta;
  • – iti poti alege saptamanal programul, de dimineata, intermediar sau seara;
  • – un mediu de lucru de lux, cu aparatura si lumini de studio performante, pentru a crea ambientul perfect;
  • – prelungirea programului de munca vine cu ture platite dublu si la fel si bonusurile.

Aici esti intampinata de o echipa ce iti va oferi mereu sprijinul sau. Vei avea parte de confort fizic, psihic, libertate si independenta financiara mut dorita. Descopera mai multe pe prime-studios.ro.

Contact:

0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)