Posibilitati de dezvoltare

Viata poate fi atat de plina si de agitata, incat de multe ori lasam lucrurile importante sa treaca pe langa noi ca si zilele. Uitam ca din cand in cand trebuie sa ne mai si dezvoltam din punct de vedere fizic, psihic, emotional si spiritual.

In mai putine cuvinte spus, uitam sa ne imbunatatim mereu atunci cand avem ocazia.  Nu este vorba ca nu esti bine asa cum esti, insa dezvoltarea personala este cruciala daca vrem sa ne mentinem fericiti, motivati si cu mintea limpede.

Rezolva ce ai mai important de rezolvat mai intai

Ocupa-te mai intai de cea mai grea sarcina pe care o ai de indeplinit in ziua respectiva, si asta cat mai repede. Rezolva o problema care necesita finalizare in acea zi, astfel incat sa nu-ti mai pui problema ei pe toata durata zilei respective.

Fie ca este vorba despre un mare proiect de rezolvat la serviciu, fie ca trebuie sa iti suni soacra infricosatoare, strange din dinti si rezolva asta cat mai repede. Iti vei multumi singur mai tarziu!

Incepe sa iti dezvolti o competenta pe care mereu ai vrut s-o imbunatatesti

Exista ceva ce ti-ai dorit mereu sa inveti? Fa-o acum! Nu exista o vreme mai buna pentru asta decat in momentul de fata, in special daca este vorba despre o noua competenta catre care ai visat mereu.

Vrei sa inveti o noua limba straina? Cumpara-ti un curs sau carti pentru invatarea de limbi straine, sau mai bine angajeaza un specialist care sa te invete.

Vrei sa devii un flautist profesionist? Cumpara-ti un flaut si mergi la acele cursuri de flaut. Merita intotdeauna daca este ceva ce ti-ai dorit intotdeauna si iti va imbunatati si imbogati mintea.

Fa o intelegere cu prietenii tai

Banii sunt prea putini ca sa-ti poti cumpara acel flaut si pentru a participia la acele ore de exercitiu? Vorbeste cu prietenii tai. Prietenii tai detin o gramada de talente si cunostinte pe care tu nu le detii, si tu binenteles ca ai propriile talente.

Fa o intelegere cu prietenii tai pentru a va invata reciproc cate ceva. Este cea mai putin costisitoare metoda si poate si cea mai amuzanta de a-ti imbogati mintea.