Platforma Stailer te ajută să te programezi instant la salon

 

stailerStailer este o nouă modalitate, mai ingenioasă prin care îți poți realiza programările la salon. Această platformă va schimba radical modalitatea clasică de a face programări la salon. Prin Stailer toți utilizatorii vor uita tot ce înseamnă chinul de a nu găsi o dată disponibilă la programare.

Servicii de calitate la un click distanță

Platforma Stailer te va ajuta să ai parte de programările de care ai nevoie. Cu ajutorul acestei aplicații vei avea parte de toate serviciile de care ai nevoie precum: masaj, tratamente pentru păr, manichiură, pedichiură, epilare, make-up, cosmetică, pensat, coafor sau vopsit.

Stailer este o aplicație celebră pentru diversitatea oferită. Acesta este motivul pentru care toți utilizatorii folosesc aplicația în orice moment. Unii dintre cei mai bine cotați hairstyliști îți stau la dispoziție doar la un click distanță. Tot ce ai de făcut este să accesezi Stailer și vei avea parte de unele dintre cele mai calitative servicii.

Diferențele între o programare telefonică și una online

Diferențele dintre o programare telefonică și una online sunt destul de multe. Așa cum este de la sine înțeles este mult mai ușor să îți faci o programare la salon în mediul online decât să dai telefon la fiecare salon din zona ta.

  • Prin procesul clasic de programare la salon va fi necesar să cauți saloanele din zona locuinței tale pe Google. După care va fi necesar să suni la fiecare salon în speranța că vei găsi un loc liber. În cazul în care recepționera nu va găsi un loc liber la data și ora la care ai nevoie va încerca să îți facă o programare la o altă oră. Programarea telefonică este o risipă de timp și de energie.
  • Dacă vei suna la salon încercând să faci o programare este posibil să uiți să întrebi care este prețul serviciului de care vrei să ai parte. Atunci când vei ajunge la salon și vei afla prețul este posibil să fii dezamăgită. În mediul online vei putea verifica care sunt prețurile pentru că tu deții controlul alegerii făcute.  Vei mai putea verifica și serviciile fiecărui salon din zona ta, astfel încât să faci alegerea potrivită pentru tine.
  • Dacă ți-ai amintit noaptea că ai nevoie de o programare la salon pentru a doua zi atunci vei putea să faci programarea de care ai nevoie în mediul online. Va fi imposibil să suni la 12 noaptea la salon în speranța că îți vei putea face o programare.

Apelează de fiecare dată la Stailer

Stailer este în mod sigur aplicația de care ai nevoie. Vezi acest articol și vei descoperi cum te poți programa în mediul online la salonul mult dorit. Stailer este o aplicație prietenoasă care poate fi utilizată de oricine, indiferent de vârstă.

Dacă vei folosi măcar o dată această aplicație cu siguranță nu îți vei mai dori să revii la modalitatea clasică de programare la salon. Stailer este aplicația pe care orice femeie și orice bărbat trebuie să o aibă în telefon.

Date de contact:

support@stailer.ro