Plante senzationale pentru casa ta

Casa oricarei persoane poate arata mai bine si poate consta intr-un mediu mai sanatos si mai placut daca are si cateva plante verzi naturale in ea. In cele ce urmeaza, voi enumera o serie de plante verzi care isi merita cu prisosinta locul in casele noastre si care ne pot aduce numai beneficii sanatatii si vietii pe care o deucem.

Iedera englezeasca

Iedera englezeasca a devenit o planta traditionala si populara ce se poate creste atat in gradina, cat si in case si apartamente. In ciuda faptului ca arata mult mai natural in mediul exterior, iedera va fi principala atractie a casei tale.

Atunci cand ai in camera un ghiveci cu iedera englezeasca, ar fi bine sa fii atent la ea din cand in cand. Datorita faptului ca aceasta planta are vlastari tineri ce atarna in jos, iti recomand sa o amplasezi intr-un cos suspendat sau intr-un ghiveci pe masa sau pe o suprafata mai inalta.

Planta “sarpe”

“Limba soacrei” este un alt nume pentru planta “sarpe” ce poate fi un plus pentru casa ta. Aceasta planta se poate adapta cu usurinta la orice conditie de iluminare si mediu.

Chiar si pe timp de vara, temperaturile ridicate din camera in care este amplasata nu ii vor face rau plantei tale de casa. Planta “sarpe” poate rezista intr-un sol uscat fara a se ofili. Nu-ti face griji asadar in cazul in care nu o poti uda prea des.

Fara indoiala, exista o gramada de motive pentru care ar trebui sa adaugi cat mai multe plante verzi locuintei tale. Nu numai ca sunt niste decoruri elegante si frumoase pentru casa ta, insa de asemenea sunt si foarte bune pentru sanatatea ta datorita faptului ca sunt cunoscute pentru rolul pe care il au acestea in curatarea si oxigenarea aerului. Asadar, care dintre cele de mai sus este preferata ta si ce alte plante mai detii acasa?