Pictorul Fericit – nu doar picturi pe numere, ci o adevarata experienta in materie de arta

pictura pe numere pictorul fericit

Arta in toate formele ei este peste tot in jurul nostru. Cu totii visam si ne imaginam anumite lucruri, cum ne-am dori sa fie viata. Complimentam persoanele iubite, memoram amintirile frumoase si le stocam intr-o camaruta a mintii. Artistii exprima prin diverse moduri astfel de sentimente – de la iubire, la ura, la teama si chiar curiozitate.

Motiv pentru care atunci cand asculti unele melodii clasice te trece un fior, semn ca muzica a ajuns la inima ta. Cand privesti o pictura poti vedea povestea din spatele ei, prin fiecare detaliu. Chiar si un dans poate exprima o poveste si niste trairi. Arta face parte din viata noastra, chiar ne infrumuseteaza viata. Poti lua contact si tu cu aceasta lume a picturii cu ajutorul picturilor pe numere de la Pictorul Fericit.

De ce picturi pe numere?

Pentru cei care nu stiu inca, atunci cand vorbim despre picturi pe numere vorbim despre niste panze deja pregatite pe care sunt marcate spatii si fiecare spatiu are cate un numar in mijloc. Astfel, vei sti care este corespondenta numar-culoare si vei completa fiecare spatiu cu acea culoare potrivita, in functei de indicatii.

Sunt multe imagini dintre care poti alege, pe care le gasesti la Pictorul Fericit, pe care le poti picta chiar tu. Cert este ca la final vei avea parte de un tablou uimitor, conform imaginii pe care ai ales-o. Ai parte de un proces relaxant, poate chiar terapie pentru suflet prin acest proces de picture, chiar daca nu ai numaidecat talent in aceasta arie, care rezulta o adevarata opera de arta. Poti citi acest articol cu mai multe detalii cu privire la procesul de pictura.

Da culoare picturilor celebre

De ce sa nu incerci chiar o pictura celebra? Poate esti impresionat de Mona Lisa si vrei sa ai o reproducere dupa aceasta chiar la tine acasa. Comanda, deci, de la Pictorul Fericit o astfel de pictura pe numere. Poti surprinde chiar tu fiecare trasatura a personajului feminin din tablou.

Printre tablourile celebre de pe site poti regasi chiar si reproduceri dupa opere ale lui Gustav Klimt, Edvard Munch si chiar Vincent van Gogh – adevarate nume in lumea artei, picturii. Iar tu ai ocazia sa dai culoare unor picturi reproduse dupa mari opere, cunoscute in toata lumea.

Asterne-ti gandurile pe foaie

Pictorul Fericit te incanta cu mult mai multe lucruri, alaturi de picturile pe numere care au ajuns sa fie iubite de intreaga lume in scurt timp. Daca ai capatat experienta prin realizarea acestor picturi pe numere si vrei sa creezi chiar tu propria opera de arta, nu ezita sa descoperi si accesoriile pentru pictura.

Poti comanda de aici tot ce ai nevoie pentru a incepe o calatorie in lumea picturii, care poate deveni chiar o adevarata pasiune, cine stie. Gasesti si panzele necesare, de diverse marimi, mai multe tipuri de culori acrilice si nu numai, pensule, diverse solutii si nu numai.

Acceseaza site-ul si descopera chiar tu toate produsele necesare si plaseaza comanda cu ceea ce iti doresti. Descopera talentul pe care il ai in materie de pictura, pentru ca e-shopul Pictorul Fericit este partener ideal pentru tine pe acest drum.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540