Picteaza cu usurinta povestea favorita cu tablourile pe numere de la Pictorul Fericit

pictura pe numere de la pictorul fericit

Poate ca mereu ti-ai dorit sa realizezi un tablou, sa simti si tu cum e sa fii pictor, insa te-a tinut pe loc gandul ca tu nu esti talentat. Chiar daca asa o fi cazul, nu e vreo rusine, fiecare este bun la ceva anume, nu putem avea toti aceleasi inclinatii. Dar daca arta chiar iti atinge coardele sensibile insa nu stii sa pictezi, atunci Pictorul Fericit are solutia ideala pentru tine – tablourile pe numere. Acestea sunt pentru oricine, de la mic la mare, indiferent de nivelul la care te afli. Afla in continuare ce inseamna pictura pe numere.

Pictura – o activitate relaxanta si productiva

Pictura este o forma de terapie, prin care ne destresam mintea, ne relaxam si sanatatea ni se imbunatateste daca includem aceasta activitate in rutina noastra. Un tablou pe numere merge pe acelasi principiu precum cartile de colorat pentru adulti, numai ca in acest caz trebuie sa respecti numerele de pe panza, pentru a completa spatiile cu culorile corecte. Tablourile pe numere de la Pictorul Fericit vin intr-o cutie frumoasa cu maner ca tu sa-l poti lua cu tine oriunde ai vrea sa pictezi. In interior ai toate cele necesare si anume panza pe sasiu, setul de 3 pensule de marimi variate, vopselurile ce au capacele numerotate. Pensulele sunt si pentru umplere si pentru detalii, iar tu trebuie sa aplici culorile in concordanta cu numerele de pe panza. Nu ai nevoie de apa pentru aplicarea culorilor.

Poti regasi la pictorulfericit.ro o varietate de categorii din care sa alegi tabloul perfect. Alege unul cu pasari, animale, peisaje, cladiri, orase, pentru el/ea sau altele si porneste de fiecare data intr-o noua aventura colorata. Picturile pot deveni parte din decorul casei si asa te poti mandri ca sunt facute de mana ta. Click aici pentru alte detalii.

Daca te pricepi la pictura si ai vrea sa creezi un tablou cu propria imaginatie si creativitate, atunci Pictorul Fericit te asteapta cu toate materialele pentru pictura necesare. Poti gasi aici panze profesionale din bumbac albe sau negre, panze din in, seturi de culori de ulei, pe baza de apa, acrilice sau vinilice, seturi de pensule, de cutite, palete si sevalete, solutii de finisare si curatare si multe altele.

Daca nu iti prea place sa stai in casa, alege de la Pictorul Fericit si un sevalet din aluminiu reglabil, usor de transportat, ca sa pictezi undeva in natura. Pentru a vizualiza toate produsele acceseaza site-ul.

Contact:

0754459540

Str. Marasesti, nr.18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania