Personalizarea interiorului locuintei tale

In momentul in care te muti in casa noua, iti renovezi locuinta sau pur si simplu vrei sa faci o schimbare legata de interiorul acesteia, ar trebui sa iei in considerare urmatoarele idei pentru decorul casei tale, in functie de personalitatea ta.

Floral si colorat

Daca esti o fire mai romantica, mai sensibila si familista convinsa, atunci ideea unui decor personalizat in nuante diferite si floral este cea mai buna pentru a avea parte de relaxarea, linistea si confortul de care vrei sa dispui intr-un asemenea spatiu personal.

Ai grija totusi sa nu exagerezi cu modelele florale. Acestea nu trebuie sa fie regasite peste tot. O combinatie buna este cea dintre draperii si pernute de decor cu model floral si canapele sau pereti in nuante neutre, calde, care sa mearga in contrast.

Natural

Dupa cum sugereaza si numele, acest tip de decor este inspirat din nuantele naturale, inspirate din mediul inconjurator. Atunci cand suntem poate in pana de idei, cea mai buna solutie si cea mai rapida este de a trage cu ochiul pe fereastra sau la ceea ce ne inconjoara si astfel ne vom aproviziona cu idei geniale pentru decorarea interiorului caselor noastre.

Bejul, albul, cremul, maroul, verdele, visiniul, dar si culoarea piersicii si negrul sunt o parte dintre culorile cu care ne putem infrumuseta locuinta, culori ce odata combinate cu cap vor da senzatia de placut, comod, liniste si relaxare.

Decor specific altor zone

Daca vrei sa aduci casei tale o nota de exotic, de traditional sau de apartenenta la o cultura anume, sau pur si simplu daca vrei sa-ti transformi casa intr-un amalgam de specificitati ce tin de locurile in care ai fost si ti-au placut, atunci imbinand elemente de decor cu mobila si culori sau desene specifice zonelor in care ai umblat, vei obtine cu siguranta acest lucru.