Penseta de la Seki pe care ti-o vei dori

O penseta face parte din trusa oricarei femei. Chiar daca aceasta apeleaza la serviciile profesionale din cadrul saloanelor pentru a-si contura sprancenele, o completare, ingrijire si mentinere a formei se poate realiza oricand si acasa. Pentru asta insa este necesara o penseta usor de folosit, rezistenta.

La fel ca oricare alt tip de produs sau accesoriu pe care te bazezi sa iti faci ingrijirea, vei cauta printre cele mai bune pensete un tip si model care sa corespunda cu nivelul tau de indemanare. Sunt mai multe repere de interes aici, ce tin de detalii dar care impreuna sunt definitia unei pensete de calitate. Iata ce optiune ai de la Seki.

Penseta Seki, din otel inoxidabil

Din gama de pensete sprancene profesionale se remarca si cea de la brandul Seki. Aceasta este realizata din material rezistent ce nu corodeaza, otel inoxidabil. O vei prefera pentru ca se bazeaza pe un sistem revolutionar, Seki Spring, ce te ajuta ca forta depusa pe maner sa se transfere spre varf.

Are o grosime dubla, este usor de folosit, nu se indoaie sub presiune – astfel de caracteristici sunt de mare ajutor pentru cel care va utiliza penseta. In plus, este usoara, astfel ca pentru precizia prinderii firului de par nu este nevoie de multa presiune, mult efort.

Dintre toate tipurile de pensente cele din doua parti, precum este modelul Seki, pare sa fie mai avantajoasa caci isi pastreaza forma in timp – la cele dintr-o singura bucata exista riscul de indoire, in timp ce penseta tip foarfece se poate bloca. Forma si eficienta vor fi de baza si peste ani si datorita materialului din care este realizata, astfel ca se va dezinfecta dupa fiecare utilizare si totusi acest obicei nu ii va afecta calitatea.

Nici varful nu este de neglijat, dat fiind ca acesta ajuta mai mult sau mai putin la extragerea firului de par. Astfel, cel oblic ofera si precizie, efortul de a prinde firul de par nefiind atat de mare. Totodata varful este usor aplatizat, astfel ca firul de par va putea fi miscat, usor ridicat pentru prindere si smulgere buna. Astfel de miscari fac si diferenta privind timpul dedicate misiunii de a pensa. Este o treaba migaloasa, uneori chiar dureroasa, astfel ca este de preferat sa nu fie treburile incurcate si ustensila mai putin practica.

O astfel de achzitie pune un pret care de cele mai multe ori sperie sau cel putin atunci cand nu ai un interes profesional vei considera ca ai nevoie de ceva accesibil. Ei bine, afla ca penseta de la Seki are un raport excelent intre calitate si pret si acest aspect nu poate fi decat o alta incantare.

Da, este adevarat ca atunci cand pornesti in cautarea unei pensete nu te gandesti ca un lucru atat de mic si compact impune atat de multe griji. Tine insa cont ca vei dori sa iti fie de folos pe termen lung, deci este absoluta nevoie sa tii cont de calitatea ei, de forma si de avantaje.