Parintii nu sunt de acord cu relatia

Foarte multi dintre noi se confrunta la un moment dat cu faptul ca parintii se opun relatiei noastre. Acest lucru se intampla de obicei in adolscenta. Insa ce se intampla cand relatia ta este una evoluata, iar gandurile voastre sunt destul de mari? Parintii pot influenta foarte mult alegerile celor implicati in cuplu. Chiar daca va iubii si parintii va reproseaza mereu ca nu sunteti potriviti unul pentru celalalt, la un moment dat va veti satura de reprosuri.

Un prim pas, este sa le faci cunoastinta parintilor cu iubitul tau. Nu ii lasa sa isi creeze o parere despre el in functie de cum arata, de cum se imbraca sau de ce vorbeste. Spune-i iubitului tau sa fie putin viclean si sa renunte la accesoriile si vestimentatia extravaganta. Explica-le parintilor de ce tii la el si de ce vrei sa fii langa el.

In cazul in care planul tau esueaza, si tot nu ai reusit sa iti convingi parintii, este momentul sa treci la urmatorul pas. Acesta consta in studierea foarte buna a situatiei. Nu te lasa influentata nici de parinti, nici de iubita. Gandeste-te cu ce te fac fericita parintii si cu ce te face fericita iubitul. Alege-ti un drum, insa fii constienta ca fiecare decizie va avea avantajele si dezavantajele sale. Cauta ceea ce este cel mai potrivit pentru tine, ce te face sa te simti mai implinita, mai fericita si mai bine.

Crezi ca esti suficient de pregatita incat sa faci fata reprosurilor familiei si sa te opui parereii lor? Vei fi de acord daca il iubesti cu adevarat. Doar in momentul in care simti iubirea in toata profunzimea ei, vei fi dispusa sa renunti la absolut tot pentru a fi cu el. Daca parintii tai te vor vedea atat de motivata si hotarata sa iei anumite decizii, probabil te vor sustine in alegerea pe care o faci fara sa se mai implice.