Orase cu o viata de noapte grozava

Viata de noapte din Rio de Janeiro are atat de multe de oferit: muzica live, cluburi de noapte, baruri, concerte, petreceri in strada, parade si multe altele.

Cu toate ca Rio este destul de scump comparativ cu multe alte orase sud americane, atrage milioane de turisti doritori de a experimenta atmosfera unica si viata de noapte vibranta.

Pe langa cluburile de noapte si barurile uimitoare, Rio este de asemenea faimos pentru plajele sale curate si pentru femeile sale incredibil de frumoase.

De la micile si confortabilele baruri spaniole si pana la cluburile imense si uimitoare, Barcelona se calseaza printre cele mai vibrante orase europene cu o viata de noapte grozava.

Ceea ce face acest oras atat de grozav este marea concentrare de studenti straini care organizeaza popularele petreceri Erasmus care sunt organizate aproape in fiecare zi.

In vreme ce noptile de vineri si sambata sunt dominate de un mix cosmopolitan de turisti, noptile de dumminica sunt pline de localnici de vreme ce multe magazine si restaurante sunt inchise in zilele de luni. Cele mai multe dintre actiuni se centreaza in jurul Las Ramblas, marele bulevard care se intinde dinspre Placa de Catalunya si pana la Port Vell.

Cel de-al doilea cel mai mare oras din Canada, Montreal are o istorie mare a vietii de noapte. In zilele prohibitiei, americanii ar fi calatorit pana in acest oras ca sa bea in cele mai populare locuri ale vietii de noapte din Montreal.

Insa Montreal nu este numai despre baut, poate de asemenea sa surprinda prin cele mai mari evenimente culturale de-a lungul anului. Localizat in centrul Quartier des Spectacles, Festivalul International de Jazz de la Montreal a fost clasat ca cel mai mare festival de jazz din lume de catre Guinness World Records.