O viata mai buna

Descopera ceea ce te face fericit pe deplin. Cunosti cu adevarat lucrurile care te fac fericita?Mai bine ti-ai lua cateva momente in fiecare zi pentru a te gandi la lucrurile din viata care te fac sa te simti in viata si mai energizat decat de obicei.

Atunci cand vei descoperi acele lucruri, vei sti ceea ce vrei sa faci in continuare in viata. Daca devii anxios sau nefericit doar la gandul jobului tau, atunci ar trebui sa iei in considerare alte variante de munca.

Unde te vezi a fi in 5 ani? Ti-ai imaginat vreodata unde vei fi peste 5 ani? Aceasta intrebare este atat de des intalnita in cadrul interviurilor de angajare incat parca ti-e si teama de ea. Poate ca iti este dificil sa te imaginezi deja in viitor, insa asta te va ajuta foarte mult sa iti dai seama de ceea ce vrei sa faci pe viitor.

Gandeste-te la toate scopurile pe care vrei sa le indeplinesti si la toate aptitudinile pe care vrei sa le desvolti in urmatorii 5 ani. Odata ce iti vei raspunde la intrebarile de mai sus, fa-ti un plac si du-l la indeplinire.

Gaseste-ti un hobby. O alta varianta de a-ti gandi viitorul in perspectiva este de a experimenta cu diferitele pasiuni si hobby-uri pe care le practici si de a vedea dintre toate acestea ce ti se potriveste cel mai bine pe viitor. Poate ca vei gasi drept fascinant a ceva la care nu te-ai gandit pana acum iti poate deveni un scop in viata si un job din care sa faci bani.

Descopera de asemenea si ceea ce nu iti place in viata. Descopera lucrurile care nu iti pac si care te plictisesc si vei sti exact ceea ce nu iti doresti sa faci in viata. Iti sugerez sa iti creezi o lista de lucruri pe care le urasti si asta te va ajuta cu siguranta in deciziile tale ulterioare. Poate ca nu iti place jobul actual sau poate nu te multumeste orasul in care stai, sadar gandeste-te bine si ia o decizie!