Mistere in lumea doctorilor

Cazuri felurite se pot intampla in lumea medicinei, insa cand vine vorba despre afectiuni in cazul copiilor, atunci totul devine si mai socant.

Cand este vorba despre afectiuni medicale in cazul nou-nascutilor la nastere atunci cand nimci nu pare sa aiba de-a face cu stilul lor de viata sau cu ceea ce poate  intrevenit din esterior, este si mai ciudat si majoritatea omenilor se mira, se socheaza si dau din umeri.

Sau mai rau, incep sa judece parintii, starea de sanatate a acestora, felul in care s-a ingrijit mama in timpul sarcinii, gradele de rudenie dintre parinti sau religia acestora si multe alte lucruri bizare.

Atunci cand un copil s-a nascut cu falcile inclestate, nimic probabil nu i-a indurerat mai tare pe parinti decat faptul ca medicii parea sa nu poata face nimic si sa isi dea seama de ce tocmai fiul lor este atat de nenorocos. Dupa ceva timp de cand a fost tinut in spital pentru analize si investigatii, bebelusul a fost trimis acasa si se parea ca nu se mai poate face nimic in cazul lui.

In lunile ce au urmat, bebelusul aproape ca si-a pierdut viata de vreo cateva ori din cauza inecului si din cauza inabilitatii de a respira asa cum trebuie si de a trage aer prin gura sa inchisa. Saliva sa se bloca in gura si ii stopa caile respiratorii fiindu-i imposibil sa mai saliveze asa cum fac majoritatea bebelusilor.

Ca miscare mai controversata, expertii doctori au implementat folosirea Botoxului ca metoda de relaxare a falcilor micutului si asta l-a ajutat putin sa isi deschisa gura doar usor. Oricum, problema inca necesita rezolvare pentru ca pericolele asociate cu aceasta afectiune sunt posibil sa se dezvolte din ce in ce mai mult cu cat creste mai mult.

In luna iunie din acest an, micutul a trebuit sa manance ceea ce i-a fost pregatit pentru masa aniversara printr-un tub de hranit direct in stomac. Parintii sai au observat de asemenea de curand si faptul ca baietelul nu clipeste din ambii ochi in acelasi timp. Testele continue sunt in modn curent cea mai buna speranta pe care o mai pot avea parintii acestuia.