Lucruri amuzante, ciudate prin care treci in timp ce faci sex

Cred ca oricui i s-a intamplat macar o data in viata sa treaca prin anumite momente stanjenitoare.  Si de ce? Pentru ca nu toate partidele de sex pot fi minunate si perfecte ca in filme.

Sa vorbim aici in cazul fetelor. Ai uitat sa te epilezi si el vrea neaparat sex. Si tu bineinteles nu stii ce motive sa inventezi pentru a nu te vedea goala. Ce stanjenitor nu? Mai ales ca esti fata. El a avut timp sa se ingrijeasca dar tu? Asta este se poate intampla…

De asemenea va uitati la un film extrem de interesant si este pauza. Si ce va ganditi voi sa faceti daca nu un sex rapid? Normal nu vreti sa pierdeti cele mai interesante si palpitante momente din film. Si el se chinuie si tu te chinui dar nici un rezultat.

Ai uitat sa iti iei cei mai sexy chilotei. Si ce faci? Preferi sa ii dai jos, doar ai auzit tu nu stiu pe unde ca femeile fara lenjerie intima sunt mai sexy.

Un alt lucru destul de amuzant este ca te ia un carcel atunci cand mai ai putin si ai orgasm. Cam urat nu? Se poate intampla.

De asemenea el vorbeste dirty si asteapta sa faci si tu acest lucru. Si tu habar nu ai ce este cu tine. Te simti cazuta de pe alta planeta. Si el asteapta….. Un alt moment penibil si totodata amuzant este ca nu reuseste sa intre mai ales daca este fi foarte bezna in camera. Ce penibil.

De asemenea ai nevoie sa mergi la baie in cel mai grozav moment. Deci chiar trebuie, si nu ai ce face. Asta e. Dupa continuam… daca se mai poate.

Si in cele mai grozave momente au ajuns parintii acasa. Cat de grozav. Oare iti mai vine sa continui ceva cand stii ca ei se plimba prin casa.