Localuri grozave din State

New Haven. Hai sa fim sinceri. Acest oras din Connecticut este probabil ultimul loc din lume unde cei care nu sunt de acolo s-ar gandi ca ar putea gasi pizza. Asadar nu te mai uita urat si nici nu mai da ochii peste cap si asculta.

Pizza care este marca de seama a New Haven isi are propriul aluat special. Asa cum explica Thrillest, este “descendentul mai fierbinte, mai crocant si mai obraznic al aluatului in stil Neapolitan”.

Te-am facut curios? Atunci ia si mergi la Frank Pepe’s care este casa pizzei numarul 1 din America: scoica alba. Aceasta pizza este presarata cu scoici albe, ulei de masline, usturoi, oregano si o gramada de parmezan ras care te va face sa te gandesti cum de ai mancat pizza din New York sau din Chicago in locul acesteia. Si pizza Margherita de aici isi castiga renumele inalt datorita calitatii sale.

Las Vegas. Exista o gramada de comori ascunse in barurile din Vegas, specialitati la doar 0,99 $ si o gramada de aperitive super. De vreme ce majoritatea orasului a rasarit mai mult in ultimii cativa sute de ani, nu ai pe ce te baza atat de mult legat de mancare locala.

Insa, ceea ce Las Vegas nu are in cafenelele sale marginase, isi ia revansa cu restaurantele detinute de catre chefi celebritati in ale bucatariei.

Unde altundeva ai putea gasi puncte de intalnire detinute de catre Wolfgang Puck, Bobby Flay, Gordon Ramsay si Giada de Laurentiisin la doar cativa metri unul de celalalt? Este greu sa arunci in sus un chip de poker fara sa cada si sa loveasca un restaurant care nu a trecut de aprobarea rigida Zagat.

Daca acele localuri scumpe sunt in afara bugetului tau, toate casinourile sunt pline de zone unde poti manca cu preturi convenabile si cu magazine cu sanvisuri care sunt chiar decente.