Kangoo Jumps

Un sport mai putin cunoscut la noi in tara, dar relativ nou printre antrenamentele si exercitiile fizice ce se pot face pentru o conturare si o imbunatatire a formei corpului cuiva, este constituit de kangoo jumps.

De fapt, asa cum reiese si din denumirea sa, kangoo jumps este reprezentat de un fel de sarituri inalte, asemenea celor practicate de animalele din Australia, cangurii agili si rapizi.

De acum, si acest sport a devenit o moda la noi in tara si este din ce in ce mai practicat si toate salile si cursurile de kangoo jumps sunt tot mai pline de lume curioasa si interesata de beneficiile survenite de pe urma sa.

Aici nu trebuie sa iti faci griji ca iti vei luxa din greseala vreun picior sau iti vei rupe vreo mana, si nici nu vei avea parte de acea febra musculara atat de neplacuta pentru majoritatea sportivilor.

Kangoo jumps poate fi practicat doar daca iti vei procura o pereche de ghete sportive speciale care detin un fel de arcuri pe talpa, cu ajutorul carora poti face acele sarituri inalte si specifice cangurilor.

Insa, nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi asemenea ghete, pentru ca la salile de cursuri de genul iti vor fi oferite asemenea incaltari numai bune de incaltat si exact pe masura ta. Cu ajutorul miscarilor si practicii de kangoo jumps poti arde un numar de calorii mult mai mare intr-un timp mult mai scurt.

Vei impiedica formarea celulitei, iti vei ajuta organosmul sa se tonifieze asa cum are nevoie, vei capata o rezistenta fizica mai mare si la efort. La inceput, ti se va parea relativ greu si vei crede ca trebuie sa implici prea multa energie si forta in proces , insa cu timpul, odata invatat cum sa-ti mentii echilibrul si sa te mentii pe asemenea ghete, ti se va parea atat de cool si vei deveni mult mai activ in viata de zi cu zi.