Iti vand un pont, gratis. Fa-ti acum programari la saloanele hair & beauty online, cu Stailer!

Si pe langa ca pontu-i gratis si Stailer e la fel. Cui nu i se bulbuca ochii cand vad cuvintele oferta, promotie sau gratuit? Aceasta platforma iti permite sa iti faci programari la salon fara sa dai un telefon, fara sa ti se perceapa un leu si mai mult decat atat, in functie de timpul tau.

Pana acum stateai ca fraierul si asteptai zile sau saptamani sa te primeasca saloanele pe care le cunosteai. Ei bine, acum ai la indemana, pe un smartphone conectat la internet, un fel de radar al saloanelor din oras. Mai precis, un motor de cautare cu filtre, ce iti arata ce stilisti sunt disponibil la ora si data dorita de tine.

Aici sunt inscrise saloane din Iasi, Cluj Napoca, Oradea, Bucuresti si Timisoara, insa, datorita utilitatii si aprecierii publicului, Stailer va continua sa se extinda. Cu doar cateva click-uri si 5 minute disponibile, poti gasi usor si rapid un salon care sa te rasfete cand vrei tu.

Nu e obligatoriu sa iti faci cont

Eu, spre exemplu, sunt genul de persoana care se aseamana cu o tigaie Tefal. Nu se lipeste nimic de mine. Acuma imi zici ceva, acuma uit. Acum ma apuc de ceva, acum ma plictisesc si las totul balta pe o perioada nedeterminata. Acum ma pui sa incerc ceva si-mi pierd interesul mai rapid decat Usain Bolt. Totusi, iata ca exista ceva ce in sfarsit s-a lipit de inima mea, ca un scai si anume Stailer. De cand il folosesc am vazut o reala imbunatatire in organizarea timpului meu pentru programarile la salon. Inainte trebuia sa sun, sa planuiesc o anumita data cam cand as fi libera ori poate sa imi iau liber de la munca sa mai ajung si eu sa imi fac o transformare. Acum, daca vreau astazi sa mergi la un salon, am toate sansele sa il gasesc cu Stailer.

Cand am inceput sa-l utilizez mi-am facut o prima programare fara cont, fiindca eram sceptica in privinta lui. Nu vedeam cam cum ma poate ajuta, de fapt. Abia apoi am realizat cat timp economisesc de fapt, energie si cata flexibilitate imi ofera. Astfel mi-am facut aceasta prima programare la MM Boutique Salon din Bucuresti. M-am lasat rasfatata de adevarati profesionisti, intr-un salon din care mi-era si greu sa mai plec la cat de frumos arata si ce atmosfera buna era acolo.

Dar mai apoi mi-am creat si contul

Nu m-am putut abtine, fiindca e gratuit, mi-am completat datele in cateva minute, iar cu el experienta este completa. Acesta ofera clientilor un calendar virtual unde tin evidenta programarilor facute, le pot anula de acolo fara probleme si fara a da vreun telefon si tot de acolo se seteaza si reminderele care sa te anunte cand sa fii la salon. Daca vrei mai multe informatii vezi si acest articol despre platforma Stailer. Stailer se adreseaza ambelor genuri, este extrem de util mai ales in zilele acestea cand saloanele beauty sunt foarte cautate. Descopera si tu cat de avantajoasa este aceasta platforma accesand www.stailer.ro. Pentru alte detalii poti scrie la support@stailer.ro.