Interzis in dating-ul online

In cadrul retelelor de dating online exista o gramada de reguli, de lucruri care trebuie facute si care nu trebuie facute, insa in esenta nu este foarte greu sa socializezi cu cineva si sa oferi informatii despre tine pentru a putea sa te intalnesti cu cineva potrivit.

In mediul intalnirilor online nu ar trebui sa faci urmatoarele lucruri:

  • Nu posta poze a unei fete a ta pe care de fapt nu o ai sau mai pe romaneste, nu incerca sa folosesti un unghi din care sa arati a jumatate om-jumatate extraterestu, pentru a atrage atentia si pentru a te face placut.
  • Este total natural sa iti doresti sa folosesti cel mai bun unghi al tau pentru a realiza o poza, pentru a te face sa arati de milioane, insa contorsinandu-ti musculatura fetei in asa fel incat sa arti ca un ciudat nu va face decat sa speri oamenii.
  • Nu posta la informatiile de contact o varsta pe care cu siguranta nu o detii. Fiecare dintre noi vrea sa minta putin in legatura cu varsta pe care o are, in special atunci cand unei femei i se spune ca nu ar avea ce cauta pe retelele online de dating daca au o varsta mai mare.
  • Daca ai 30 de ani si spui ca ai avea 20, poti atrage unul sau doi potentiali parteneri care sunt interesati de o femeie mai mica decat ei, si vei ajunge in cele din urma sa-ti irosesti timpul.
  • Nu judeca o carte dupa copertile sale. Binenteles, oricine face asta, chiar si eu. Insa, am vazut o gramada de profiluri ale prietenilor mei cu cont in dating-ul online si in realitate, nu i-as fi intalnit niciodata.
  • Pe bune, nu as fi fost interesata sa-i intlanesc pe cei mai multi dintre ei, insa cu toate astea stiu ca in spatele pozelor prostesti si a glumelor ciudate postate, stau niste tipi pe cinste.