Inainte de marele “Da”

Unii dintre noi sunt prea imaturi ca sa se logodeasca, sa mearga la altar si sa se aseze la casa lor. De abia putem avea grija de noi, daramite sa mai avem grija si de o alta persoana. Asta se intampla pentru ca ar cam trebui sa ne maturizam si nu o facem inca.

Prioritatile noastre trebuie sa fie schimbate in asa fel incat de la dormitul pana tarziu sa ne obisnuim cu dormitul in acelasi pat cu o alta persoana. Si pana cand vom inceta a  ne mai plange de toate, vom ramane pe cont propriu pentru o vreme.

Inca ne confruntam cu imaturitatea si asta este ok, insa va veni o vreme in care va trebui sa crestem si sa ne dezvoltam niste calitati mai de adulti pentru a castiga o intrare fastuoasa in lumea adultilor si a responsabilitatilor.

In special, atunci cand vrei sa te casatoresti, exista cateva aspecte mai puerile in viata ta la care va trebui sa renunti pentru a fi capabil sa treci mai departe cu o alta persoana care iti este atat de draga incat vei vrea sa-i raspunzi cu “Da” marii intrebarii pe care ti-o va adresa.

Oamenii mint pentru ca de fapt sunt mult prea imaturi pentru a recunoaste ca a spune adevarul este cea mai buna solutie. Un lucru este sa mergi intr-un club de noapte pentru o ieseala cu baietii si sa minti in legatura cu asta, si alta este sa minti cu nerusinare in legatura cu ce s-a intamplat acolo.

Ai vazut destule situatii in filme in care se intampla sa bei pana nu mai stii de tine si sa te comporti ca un adevarat dobitoc. In cazul din filme, ca si in viata reala, nimeni nu te va agrea si nici comportamentul tau nepotrivit. Cum vei putea sa fii capabil sa te mentii treaz la o nunta, daca tu nici nu poti trece de o ora in bar cu bine?