Idei pentru aniversarea in cuplu

Chiar daca nu poti spune ca esti intr-o relatie oficiala cu iubitul tau, adica nu esti maritata sau macar logodita cu acesta, asta nu inseamna ca aniversarea primei voastre intalniri, momentul de cand sunteti impreuna, nu ar trebui sarbatorit asa cum se cuvine.

Pentru oricine poate fi la fel de dificil sa gaseasca o solutie grozava pentru sarbatorirea a cativa ani de cand sunt impreuna cu sufletul pereche, insa idei geniale sau mai clasice sunt la indemana pentru oricine, doar trebuie puse in aplicare cu mult entuziasm.

Fiind in aceeasi situatie, astazi celebrand trei ani de cand sunt impreuna cu al meu suflet pereche, am inceput sa ma gandesc inca de aseara la ce as putea sa fac pentru ca aceasta zi speciala pentru noi sa devina si mai frumoasa.

O cina romantica poate fi mereu o idee buna, mai ales daca il surprinzi pe partener inca din pragul casei cu o invitatie sau ii spui inca pe cand se afla la munca, de faptul ca mai pe seara il asteapta o surpriza placuta.

Binenteles ca el se va gandi poate la alte lucruri, mai putin obisnuite, sau cel putin ce nu se desfasoara in cadrul unui restaurant sau a unui local, ci mai degraba in cadrul dormitorului vostru intim, printre cearsafuri de matase si intr-o atmosfera slab luminata si plina de parfumuri tari.

Normal ca si aceasta idee este o alternativa de asemenea la indemana pentru o zi, sau mai degraba o seara aniversara superba, insa clasica cina la restaurant va va oferi un prilej mai bun de a va aminti de prima intalnire, primele senzatii, primii fluturasi in stomac si sentimentele puternice resimtite la cea vreme.

De asemenea, o escapada la fel de romantica undeva pentru o seara sau pentru un weekend, mai ales daca ziua speciala cade intr-o vineri sau sambata, poate fi o idee superba.

La munte, intr-o cabana izolata, in cadrul locuintei voastre de vara de la mare sau de la tara este cel ami potrivit sa va petreceti acea zi speciala si care va fi memorabila poate exact ca si ziua intalnirii voastre.