Idei ingenioase pentru o zi provocatoare la birou

Stim cu totii si am trai cu totii momente in care ziua de lucru era mai mult un chin si tot ceea ce ne doream mai mult era sa treaca mai repede si sa ne vedem acasa, bine mersi. Insa, mai greu se pot intampla aceste lucruri. Intr-adevar, ziua trece mai greu, insa daca ai sti cum sa o faci sa fie mai placuta si mai putin stresanta ar fi ideal pentru tine si pentru dispozitia ta.

In loc sa te bosumfli si sa realizezi ca astazi este abia luni, mai bine ai face ceva in privinta asta, iar urmatoarele lucruri numai bune pentru birou sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti crea o buna dispozitie si o pofta de munca mai mare.

Un hamac sau o bicicleta eliptica pentru picioare de pus sub birou sunt doua modalitati super de a te mentine in forma maxima si de a-ti face incalzirea pentru ziua ce urmeaza. Sunt niste metode super bune de relaxare si de antrenare. Dupa ce le vei fi folosit, te vei simti mult mai bine, mai inviorat si mai plin de energie si de chef de munca si de viata.

Pe langa acestea, atunci cand iti simti mainile prea obosite de la atata tastat sau de la atata scris, ori pur si simplu ai vrea sa bati pe cineva, fiind iritat si plin de furie, ai putea apela la o minge de box in miniatura, in genul celor de la balci in care trebuie sa lovesti cu toata forta pentru a obtine marele premiu.

Insa in cazul nostru, in loc de a castiga premii, vei castiga o stare mai mare de calm si de serenitate, si iti vei destinde muschii prea incordati. O priza cu usb colorata pe care sa o poti folosi pentru telefonul tau sau pentru orice alt aparat este ideala pentru atunci cand ai prea multe aparate puse la incarcat in prizele din birou si nu mai ai loc de inca ceva.