Greselile vestimentare ale barbatilor

Cum se poate ca tocmai vara, anotimpul cu cea mai mica acoperire in legatura cu vestimentatia poate fi cel mai potrivit sezon pentru greselile barbatilor legate de haine?

Poate ca este ceva legat de caldura care ne face sa ne abandonam si cel mai mic simt al esteticii si al potrivirilor vestimentare, mai mult decat in restul anului. Vara, notiunea vestimentatiei barbatilor devine un concept strain pentru multi barbati care sunt atat de satui sa mai bage la cap tot felul de idei, de indemnuri si de reguli.

Poate ca leneveala si moleseala pe care o ofera acest anotimp ii transforma pe barbati in niste nepasatori si delasatori care vor sa isi o vacanta de la regulile unei tinute vestimentare ca la carte, insa accesand haine barbati, acestia pot gasi ceva pe gustul fiecaruia. Oricum ar fi, vara are un set de reguli de stil “Asa Nu!” pe care trebuie sa le respecte orice barbat, fie ca vrea, fie ca nu.

Incaltamintea si sosetele

In orice alta perioada a anului, barbatii cauta sa-si afunde picioarele intr-o pereche de sosete cat mai calduroase: pentru munca, pentru sala si sosete de lana pentru lunile reci de iarna. Insa vara este anotimpul care nu cere sosete deloc, in special cu incaltamintea de sezon, sandalele barbatesti, mocasinii etc.

A-ti sufoca picioarele cu o pereche de sosete albe in timp ce porti niste sandale ar trebui sa impuna de asemenea si un bilet inapoi in Moscova. Inca insistati referitor la ceva acoperire pentru picioare pe timp de vara? Investiti in niste sosete barbatesti tip balerin pentru incaltamintea mai deschisa, dar care necesita aderenta.

Pantalonii scurti cargo

Iti amintesti de acei pantaloni scurti sau mai bine zis pe trei sferturi de tip cargo in care incapea orice se putea pune, chiar si doi oameni odata? Da, aceia, sunt atat de invechiti si iesiti in moda actuala, si binenteles ca reprezinta o alta greseala vestimentara barbateasca.

Buzunarele imense cu cureluse si fermoare te trag in parti si fac pantalonii sa cada de pe tine daca nu ai o curea buna. Este vremea sa porti ceva mai in trend si mai din acest secol. Taieturile ar trebui sa fie mai fine, iar patternurile ar putea difera de la dungi si pana la pliuri si bumbac; pana si kakiul de zi cu zi ar putea di o alegere corecta si buna.

Secretul unei perechi minunate de pantaloni scurti pentru barbati este gasirea unei perechi care nu se abat de la o linie dreapta  mergand de la sold la tiv.