Găsește hairstylistul potrivit prin platforma Stailer!

stailer

Facilitatea cu care poți face acum programări la salon este de mare ajutor pentru toți cei care au probleme cu timpul. Pentru că timpul nu este niciodată suficient, programările la salon sunt, de cele mai multe ori, neglijate și nu se îndeplinesc. Fie că nu ai ales salonul potrivit, fie că nu ai știut informații despre prețuri ai ales doar să nu efectuezi la timp programarea. Găsește hairstylistul potrivit prin platforma Stailer!

Platforma Stailer dispune acum și de aplicație. Aplicația e poate descărcată pe smartphone sau tabletă și este foarte eficientă. Pentru a afla mai multe informații, instaleaza aplicatia pentru programari la salon și navighează oricât timp ai nevoie. Aceasta este complet gratuită și foarte facilă. Nu trebuie să înveți prea multe pentru a o utiliza. 

Reprogramează-te la hairstylistul tău periodic fără să mai parcurgi aceiași pași!

Prin intermediul aplicației ai posibilitatea de a te reprograma la vizitele periodice la salon. Spre exemplu: tunsul, vopsitul, epilarea periodică, manichiura și pedichiura, cosmetica sau pensatul sunt servicii pe care le alegi des. După ce ai făcut o programare de acest tip pe aplicație, aceasta se va stoca în contul tău. Din secțiunea ”Programările tale” le vei putea vedea pe toate cele anterioare și poți apăsa butonul „Reprogramează-te”. 

Această funcție îți permite să te reprogramezi la ora și data stabilite de tine, dar nu mai trebuie să cauți încă odată salonul, genul și serviciul de care ai nevoie. Pe scurt – vei economisi o mulțime de timp. Aplicația te ajută să beneficiezi de această funcție și de multe altele. După finalizarea programării și vizita la salon vei putea oferi la rândul tău recenzii despre experiența de la salon. Vezi aici mai multe detalii despre cum poți face toate aceste acțiuni. 

Relaxează-te la salonul din zona ta!

Găsirea hairstylistului potrivit aduce un plus de confort și relaxare. De acasă, de la birou sau din orice locație poți găsi un salon la care să te programezi. Mai bun este, bineînțeles, cel care ți se potrivește ție. Prin aplicație sau prin platformă ai ocazia să compari stilul de lucru, prețuri, locații și recenzii la saloanele din apropierea ta. În acest fel îl vei putea alege pe cel care corespunde cu exigențele tale. 

Salonul care se potrivește mai bine nevoilor tale este cel în care te vei relaxa mai mult. Nu vei merge crispat din cauza lipsei de cunoaștere a prețurilor sau a stilului de lucru. Vei putea  beneficia de unele dintre cele mai bune servicii și de o relaxare totală. Nu uita că avem cu toții nevoie, la un moment dat, de câteva clipe de răsfăț, pentru a putea continua pe mai departe. 

Aplicația și platforma Stailer îți oferă posibilitatea de a seta remindere la intervalul dorit pentru programări. Vei primi notificări prin mesaj text sau pop-up despre apropierea programării. Așadar, nu va mai trebui să îți faci griji că uiți de programare sau că întârzii. De asemenea, aceleași remindere se pot seta și dacă faci o programare pentru o altă persoană. 

Contact: support@stailer.ro