Filme speciale pentru tineri

Daca vei viziona cel putin o data filmul “Mean Girls”, il vei adora pentru totdeauna. Acest film ne arata viata unei fete educate acasa al carui personaj este interpretat de actrita Lindsay Lohan.

Intr-o zi, aceasta fata merge la liceu insa se pare ca va da de probleme de vreme nu stie ca acolo este o adevarata ierarhie sociala. Inainte de a intra la aceasta scoala, era doar o fata timida si inocenta.

Insa viata ei se va schimba radical. Va incerca din greu sa ajunga una dintre fetele populare si frumoase ale scolii. Fata face din acest scop unul periculos, incercand prin toate metodele sa ajunga mai sus decat este.

Acest film ne invata ca popularitatea nu este singurul lucru important din aceasta viata. Ar trebui sa ne gasim prieteni de tot felul printre oamenii care ne apreciaza cu adevarat pentru propria persoana. Acesta este unul dintre filmele pentru adolescenti si cu adolescenti pe care le recomand cu tarie.

Viata adolescentilor este reprezentata de un alt film celebru “13 Going on 30”, in care joaca si Mark Ruffalo. Aceasta este povestea unei tinere de 13 ani care trece prin masina timpului si ajunge o femeie de 30 de ani.

In viata ei de adult, capata un job si are si un iubit. Fata intampina numeroase probleme si nu stie cum sa se descurce cu o gramada de lucruri. Atunci cand suntem tineri avem o dorinta nemarginita de a creste mai mari pe loc. Insa ar trebui sa ne valorificam vietile asa cum sunt ele. Acesta este mesajul povestii acesteia.

Ai intalnit vreodata un baiat care sa flirteze cu toate fetele din jur? Daca nu, acest film iti va arata cel mai bun exemplu al unui afemeiat. Personajul principal al povestii este John Tucker.

Acesta isi da intalniri cu mai multe fete si le minte pe fiecare dintre ele. Descoperind inselaciunea lui, fetele se reunesc si incearca sa ii dea o lectie.