Filme Disney pentru toata lumea

Frozen. Atat de multa lume cauta sa urmareasca acest film atat de discutat si de incredibil de care au auzit. S-a vorbit atat de mult despre el si au aparut atat de multe jocuri, obicete si articole pe baza acestuia, incat nu ai cum sa ratezi numele lui. Scenariul acestui film este oarecum trivial, nimic diferit de ceea ce obisnuim sa vedem in alte filme de actiune si de aventura.

Pincipalul personaj Anna trece peste obstacole incercand sa-si salveze imperiul care a fost vrajit de catre o forta. Vei fi in mod definitiv captivat de acest film nou. Actorii din acest film nu sunt niste vedete extra cunoscute, insa sunt extrem de talentate. Jocul lor si glasul lor sunt departe de orice asteptari. Acestia sunt  Idina Menzel, Kristen Bell si Jonathan Groff.

The Good Dinosaur. Poate, cateodata poti sa iti lasi imaginatia sa zburde si sa te gandesti ca lumea dinozaurilor nu a disparut inca. Fii sigura ca Pixar si Disney au pus deja in ecuatie acest lucru. Toate intrebarile despre dinozauri, de care esti atat de interesat iti vor fi dezvaluite in acest film frumos The Good Dinosaur.

Va fi lansat abia in anul 2015. Povestea acestei productii urmareste reatia de prietenie dintre dinozaurul Arlo si dintre omul Sport. Acest film este o combinatie perfecta intre dragoste si rasete.

Maleficent. De obicei, filmele Disney glorioase sunt bazate pe povestile clasice cu zane. Aceeasi tendinta se poate observa si in filmul Maleficent, care a aparut deja in cineamatografe. Povestea despreFrumoasa Adormita domina aceasta poveste. Insa, scenariul a fost supus unor schimbari interesante. De exemplu, povestea este spusa din perspectiva unui personaj negativ numit Maleficent.

Cea mai mare atractie a filmului este starul Angelina Jolie. Exista o gramada de povesti Disney despre printese insa Frumoasa Adormita este favorita mea. Si nu imi pot masura entuziasmul cand vine vorba despre urmarirea acestui film grozav.