Fii pe plac parintilor iubitului tau

Cu totii ne confruntam la un moment dat cu opunerea socrilor asupra relatiei. Este foarte greu sa ii faci pe plac mamei soacre care este dezamagita ca baiatul ei nu ii va mai acorda atata atentie cat ii acorda pana sa te cunoasca pe tine. Pe tine nu te intereseaza ce crede ea, insa nu ai vrea sa ai discutii care sa iti afecteze relatia. Vrei, nu vrei, ceea ce ii spune soacra ta sotului tau te va influenta intr-un fel sau altul. Cand vrem sa facem pasul cel mare, iar parintii lui nu sunt de acord cu relatia voastra, atunci ar trebui iei masuri pentru a nu ajunge in situatii urate.

A te intelege bine cu socrii tai, inseamna in primul rand a avea o relatie si o casnicie fericita. Iata ce trebuie sa faci pentru a fi pe plac socrilor tai:

In primul rand, nu trebuie sa intarzii la intalnirea organizata special pentru cunoasterea voastra.  Nu te baza pe principiul ca parintii iubitului tau nu te plac si nici nu te vor place niciodata. Insista insa nu fi prea bagacioasa. Incearca sa le faci pe plac, sa ai o titudine pozitiva si sa incerci cat de cat sa te intelegi cu ei. Nu amana niciodata intalnirea cu parintii lui si incearca sa fii cat mai punctuala.

Ofera-te si ofera-le sprijinul tau. Daca vezi ca au nevoie de ceva si crezi ca ii poti ajuta le poti acorda ajutorul tau. Nu fi prea bagacioasa asa cum precizam si mai devreme, insa incearca sa o ajuta macar pe mama iubitului tau. Tatal lui, cu siguranta nu iti va solicita ajutorul. Mama lui, daca are nevoie, chiar daca stii ca refuza de fiecare data ajutorul tau, incearca totusi sa ii oferi sprijinul si ajutorul tau. Ofera-te sa o ajuti in bucatarie pentru prepararea cinei.