Diverse aplicatii pentru smartphone

Smartphone-urile ne fac viata mai usoara si au fost construite si setate in cele mai inedite moduri si cu cele mai grozave aplicatii din cate exista, toate acestea pentru a ne usura munca, viata si pentru a ne mentine tonusul bun si energia necesara pe timpul unei zile lungi.

Workout Trainer pentru Android

Aplicatia Workout Trainer te lasa sa alegi ceea ce vrei sa pui in practica dintr-o gama foarte variata de exercitii fizice si special pentru zona pe care vrei sa o lucrezi.

Asadar, fie ca vrei sa scazi in greutate, sa faci muschi sau sa obtii un abdomen cu patratele, Workout Trainer va fi mereu acolo sa te ghideze cu ajutorul filmuletelor, fotografiilor si a instructiunilor detaliate pentru fiecare tip de exercitiu fizic.

Fitness Buddy pentru iPhone

Fitness Buddy a fost recomandat in mod oficial ca o aplicatie de antrenament fizic grozava de catre cei de la ESPN. Continand o baza de date de peste 400 de exercitii fizice indreptate fiecare catre o anumita zona a corpului tau, asceasta aplicatie te poate ajuta in mod definitiv in eforturile tale de a face fitness de dimineata.

Filmulete animate iti arata exact cum trebuie facute exercitiile fizice. Aceasta aplicatie iti permite de asemenea sa iti indrepti atentia asupra unui grup special de muschi cu ajutorul unor antrenamente izolate care pot da rezultatele cele dorite de catre tine.

Waze Social GPS Maps & Traffic pentru Android

Daca ritualul tau de miscare iti ia mai mult de 15 minute in fiecare dimineata, atunci probabil ca reprezinta o parte semnificativa din ideea ta de viata sanatoasa.

Waze este o aplicatie bazata pe o idee ingenioasa, una care permite acestei aplicatii sa adune informatii reale din trafic in timp ce mii si mii de oameni conduc pe strazile aglomerate de pretutindeni.

Aceste date colectate de la mii si mii de soferi este apoi luata si organizata in asa fel incat sa iti ofere mai apoi actualizari la minut legate de trafic si de locurile prin care vrei sa ajungi la munca cu masina.