Discutii obligatorii pentru o relatie de durata

Cum poti vedea mai bine daca sunteti predestinati unei relatii de durata daca nu prin intermediul unor discutii? Si nu orice fel de discutii, ci discutii care ar trebui sa fie obligatorii pentru orice relatie.

O discutie serioasa ar trebui sa fie legata de faptul cat de serioasa este relatia voastra. Normal ca o sa-ti spunaca te iubeste mult, dar cum poti afla asta? Spune-i un lucru care te deranjeaza la el, si observa daca cu timpul incearca sa il schimbe. In acest fel iti poti da seama cat ii pasa de tine si de relatia voastra.

De asemenea intreaba-l in ce oras i-ar placea sa locuiasca. In acest fel vei observa ce stil de viata ar vrea sa aiba el. Se stie ca fiecare oras este celebru pentru stilul propriu de viata. E o abordare putin inofensiva dar in felul acesta il faci sa gandeasca cu voce tare.

Si discutia despre copii ar trebuie sa existe in relatia voastra. Roaga-l sa iti spuna cateva lucruri din copilaria lui. Faptul de cum povesteste el despre copilaria lui si amintirile sale te poate face sa te gandesti la cum va fi ca tata. Este important sa aveti in vedere posibilitate de a avea copii in viitor.

Daca a avut o copilarie foarte fericita si frumoasa cu siguranta va dori cu entuziasm sa fie tata. Daca din pacate a avut parte de o copilarie mai trista, s-ar putea sa fie putin reticent in aceasta privinta.

Este posibil sa nu fie inca pregatit psihic pentru a avea o familie de aceea este important sa il sprijini in astfel de situatii.

De asemenea discutia banilor nu ar trebui sa lipseasca din discutiile voastre. Multe cupluri se cearta in ziua de azi din cauza banilor, de aceea este important ca amandoi sa aveti aceaiasi viziune cand vine vorba de cheltuirea banilor.