Dezavantajele popularitatii

A trebui sa fii un prieten rau si sa anulezi unele planuri pe care le aveai intr-o zi cu prietenii este un lucru obisnuit la tine. Estimand cam cu cata lume te-ai putea vedea intr-o zi este cel mai bine, insa de fiecare data se intampla ca momentele pe care ti le petreci cu un prieten sa nu fie suficiente si sa trebuiasca sa mai ramai la vorba cu acesta, in schimb trebuind sa anulezi niste planuri de mai tarziu pe care ti le-ai facut cu un alt prieten.

Problema amicilor gelosi este de asemenea la ordinea zilei la tine, pentru ca nu toata lumea se inghite intre ea, si nu fiecare dintre prietenii tai sunt si prieteni intre ei, ba de multe ori evita a se intalni in grup.

Fie ca sunt gelosi pe ceilalti, fie ca te vor doar pentru ei, cu atentia sporita, fie din cauza faptului ca acestia considera ca ceilalti amici ai tai nu sunt tocmai potriviti in anturajul tau, unii amici iti pot da dureri mari de cap si te pot face sa disperi.

Atunci cand in sfarsit ai si tu parte de o zi mai libera si poate ca ai vrea sa te uiti la vreun film sau sa faci un adevart maraton de seriale favorite, simti ca nu poti face asta pentru ca ti-ai putea dezamagi prietenii care poate asteapta un semn de viata de la tine.

Inca o chestie mai putin ok pentru cei care sunt populari si au prieteni multi, este faptul ca de ziua ta va trebui sa ii scoti pe toti in oras si sa le faci cinste sau sa organizezi o petrecere adevarata. In cazul acesta, vei avea nevoie de toti banii din lume pentru ca va trebui sa faci fata cererilor si dorintelor tuturor. Stii cat de mult te poate costa pizza si bere si tort pentru o gasca nebuna de 50 de oameni?